Fenerbahçe, Moses Için Chelsea Ile Masaya Oturdu

Fenerbahçe, Moses Için Chelsea Ile Masaya Oturdu
Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun planlamaları şimdiden yapılmaya başlandı. A Milli Takım arasında iki yardımcısını, İspanya, İngiltere, Avusturya'ya gönderen Ersun Yanal gelecek rapor sonrasında değerlendirmelerini sarı-laciver.
Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun planlamaları şimdiden yapılmaya başlandı. A Milli Takım arasında iki yardımcısını, İspanya, İngiltere, Avusturya'ya gönderen Ersun Yanal gelecek rapor sonrasında değerlendirmelerini sarı-lacivertli yönetim ile paylaşacak ve taleplerini sıralayacak. Ersun Yanal ve ekibi transfer edilecek olan futbolcuların belirlenmesi için titiz bir çalışma yaparken; sarı-lacivertli yönetim de Comolli aracılığı ile Chelsea ile Moses için görüşmelere başladı.

Fenerbahçe ile olan kiralık sözleşmesi 2020 Haziran'ın da bitecek olan Moses'ı 4 milyon euro bedelle transfer etmek isteyen sarı-lacivertli yönetim, Chelsea ile yaptığı ilk görüşmede "bekleyin" cevabını aldı. UEFA'dan transfer cezası alan ve önümüzdeki sezonu transfersiz geçirecek olan Chelsea, kiraladığı futbolcuları geri çağırma opsiyonlarının UEFA nezdinde yasal bir yolunun olup olmadığını araştırıyor ve bu süreç hakkında Sarri'nin raporunu bekliyor. Fenerbahçe ile olan görüşmelerini sıcak tutan ancak Moses konusundaki kararını henüz iletmeyen Chelsea, Nijeryalı futbolcu için UEFA ile yapılacak olan görüşmelerden sonra kesin kararını verecek.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.