"fenerbahçe Nagatomo Için 4,5 Milyon Euro Teklif Etmiş"

"fenerbahçe Nagatomo Için 4,5 Milyon Euro Teklif Etmiş"
İlgili Haberler Mustafa Cengiz: ''Hayaller van Persie, gerçekler tam tersi'' Galatasaray'da Modeste gerçekleri: "Bir mail geldi..." "Fenerbahçe Nagatomo için 4,5 milyon euro teklif etmiş" "Vagner Love için Beşiktaş bonservis istedi ve..." Galatasaray Başkanı.
İlgili Haberler

Mustafa Cengiz: ''Hayaller van Persie, gerçekler tam tersi''

Galatasaray'da Modeste gerçekleri: "Bir mail geldi..."

"Fenerbahçe Nagatomo için 4,5 milyon euro teklif etmiş"

"Vagner Love için Beşiktaş bonservis istedi ve..."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emre Akbaba transerinin arka planını anlattı ve bu sırada Yuto Nagatomo için Fenerbahçe'nin de teklif yaptığını söyledi.

Emre Akbaba ve Nagatomo'ya Fenerbahçe'nin teklifte bulunduğunu belirten Mustafa Cengiz, "Bizde transfer, sahaya diziliş hepsi teknik ekibin kararıdır. Teknik ekip, Emre Akbaba'yı istedi, bizden talep etti. Hasan Başkan ile Kulüpler Birliği toplantısında görüştük. Futbolcu ile ben hiç görüşmedim, sadece imza töreninde tanıştım. Galatasaray'da başkan futbolcu transferine hiçbir zaman karışmaz. Alanyaspor'un istediği teklif 7 milyon euro idi. Bizim açılış bütçemiz zaten sıfırdı. Anca sattığımız kadar alabilirdik. Alsak bile oynatamazdık. Süper Lig'de oynatırdık ama Şampiyonlar Ligi'nde oynatamazdık. Bizim asıl hedef tabii Şampiyonlar Ligi. 7 milyon olunca hayır dedik. Ardından futbolcu satacağımıza emin olduğumuz için 2.5 milyon euro teklif ettik. Hasan başkan bu teklife bozuldu. Sonra 3 milyon euroya kadar çıktık ama yine olmadı. Futbolcu, bizde olmak istediğini açık açık söyledi. Sosyal medya hesabından bile duyurdu. Bu arada değerli rakibimiz, Nagatomo'da da olduğu gibi devreye girdi. Aynı rakibin Nagatomo için 4.5 milyon euro önerdiği söyleniyor, ama biz görmedik. Neyse, taraftar çok istedi Emre'yi. Taraftarın da isteği ile Emre'yi 4 milyon euro bonservis karşılığında aldık" dedi.

"BU TRANSFER PRESTİJ İŞİNE DÖNMÜŞTÜ"

Emre Akbaba transferini sponsor desteği olmasa da yapacaklarını söyleyen başkan, "Emre'nin bizim yerine rakipte olduğunu düşünün. Daha fazla maaşa oynuyor, daha çok paraya oynuyor. Forvet alamadık diye bizi idam eden taraftar, Emre gelemeseydi ne yapardı? Emre transferi bizim için artık bir prestij işine dönüşmüştü. Marjinal anlamda bir metanın değeri öyle bir artar ki önemli olan sivil prestijdir. NEF transferde çok yardımcı oldu ama NEF olmasa da bu transferi yapardık. Çok önemli bir transferdi bizim için" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.