Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar Transferini Açıkladı

Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar Transferini Açıkladı
Fenerbahçe'nin her konuda anlaştığı Sadık Çiftpınar'ın transferi önce sosyal medyadan sonra da resmi olarak kulüp sitesinden duyuruldu. Sadık Çiftpınar, Twitter'dan Fenerbahçe'nin hesabına ''Bu sevda bitmez gönüllerde'' yazarken; sarı-lacivertli kulübün hesabından da 26 yaşın.
Fenerbahçe'nin her konuda anlaştığı Sadık Çiftpınar'ın transferi önce sosyal medyadan sonra da resmi olarak kulüp sitesinden duyuruldu.

Sadık Çiftpınar, Twitter'dan Fenerbahçe'nin hesabına ''Bu sevda bitmez gönüllerde'' yazarken; sarı-lacivertli kulübün hesabından da 26 yaşındaki defans oyuncusuna ''Yuvana hoş geldin Sadık Çiftpınar. Omuz omuza nice zaferlere.'' cevabı geldi.

Fenerbahçe Kulübü'nün bu paylaşımı sonrasında sarı-lacivertli taraftarlar da Sadık'a ''Hoş geldin'' mesajları gönderdi.

İMZA TÖRENİNDEN KARELER İÇİN TIKLAYIN...



FENERBAHÇE SK: "3,5 + 1 YILLIK ANLAŞMA"

Sosyal medyadaki bu paylaşımların ardından kısa bir süre sonra Fenerbahçe Kulübü, "Çocukluk hayalin gerçek oldu. Şimdi Çubuklu için mücadele zamanı! Büyük Fenerbahçe ailesine hoş geldin Sadık Çiftpınar!" tweet'iyle transferin gerçekleştiğini ilan etti.

Sarı-laciverttli kulübün resmi açıklamasında "Kulübümüz, savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ve kulübü Evkur Yeni Malatyaspor ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun bonservisiyle kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlamıştır. Bu bağlamda 1 Ocak 1993 doğumlu stoper ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sadık Çiftpınar ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz." denildi.



MALATYASPOR'UN EN İSTİKRARLI İSMİ

Cezası nedeniyle 1 maçta takımdan uzak kalan Sadık Çiftpınar, sezonun ilk yarısında 16 müsabakada bin 422 dakika sahada kalıp takımın en istikrarlı futbolcusu olarak dikkati çekti. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.