Fenerbahçe'de Cocu'dan Istifa Cevabı Ve Beşiktaş Açıklaması

Fenerbahçe'de Cocu'dan Istifa Cevabı Ve Beşiktaş Açıklaması
İlgili Haberler Fenerbahçe, Hırvatistan'da dağıldı! Fenerbahçe'de Cocu'dan istifa cevabı ve Beşiktaş açıklaması Fenerbahçe'nin grubunda Spartak Trnava sürprizi! Nenad Bjelica: "Kariyerimdeki en büyük üç galibiyetten biri oldu" Ivan Sunjic: "Fener.
İlgili Haberler

Fenerbahçe, Hırvatistan'da dağıldı!

Fenerbahçe'de Cocu'dan istifa cevabı ve Beşiktaş açıklaması

Fenerbahçe'nin grubunda Spartak Trnava sürprizi!

Nenad Bjelica: "Kariyerimdeki en büyük üç galibiyetten biri oldu"

Ivan Sunjic: "Fenerbahçe krizde olsa da..."

Zagreb'in son golünü atan Olmo; "Daha çok atardık"

Izet Hajrovic: "Bu sonucu beklemiyordum"

Alişan'dan Phillip Cocu tepkisi!

Fenerbahçe savunmasından büyük hata!

UEFA'dan İsmail Köybaşı hatası!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Dinamo Zagreb karşısındaki hezimetin ardından açıklamalarda bulundu.

Çok kötü bir oyun sergilediklerini kaydeden Cocu, "Dinamo'yu tebrik ediyorum, harika bir maç çıkardılar. Bugün oynadığımız gibi, Fenerbahçe takımıysak, oynayamayız, oynamamalıyız. Taraftarlarımızdan ve kulübümüzden özür diliyoruz. İleri seviyede kötü, son derece kötü olarak değerlendirilebilecek bir maç çıkardık. Beklentilerden çok uzak bir futbol sergiledik." dedi.

GELECEĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Geleceği ile ilgili soruyu yanıtlayan Hollandalı teknik adam, "Ben herhangi bir şeyin kararını vermiyorum. Tüm enerjimi bu oyunculara nasıl aktarırım, bunu düşünüyorum. Teknik direktör olarak kafanızda bu konular olursa, işinizi doğru yapamamış noktaya gelmişsiniz demektir" cevabını verdi.

Derbiyi düşünmeye başladığını söyleyen Cocu, "Tamamen bir sonraki maça, pazartesi oynayacağımız derbiye odaklandım. Çok büyük bir maça çıkacağız. Beşiktaş maçının çok büyük önemi var. Galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

"ELEŞTİRMESELER SÜRPRİZ OLURDU"

Taraftarların kızgın olmakta haklı olduğunu belirten antrenör, "Tabii ki ben sorumluyum, bu takımın teknik direktörü benim. Böyle bir maç sonrasında taraftarlarımız oyuncularımızı ve beni eleştirmese, benim için sürpriz oldu. Çok sinirliyim bu sonuçtan dolayı. Sorumluluğu hissediyorum, taraftarları da anlıyorum. Haklılar." ifadelerini kullandı.

Oyuncuların Beşiktaş maçına odaklanmasının yenilgiyi getirdiğini vurgulayan teknik adam, "Pazartesi oynayacağımız bu maçı çok konuştuk ve bu da bugün farkı yaratan konulardan biriydi. Pazartesi oyuncularım %200 konsantre olarak sahaya çıkacaktır ama bugün Pazartesi değil, bugün Perşembe. Ben bu yüzden sinirliyim." diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.