Fenerbahçe'de Dikkat Çeken Değişim; Uzaktan Takip

Fenerbahçe'de Dikkat Çeken Değişim; Uzaktan Takip
Başkan Ali Koç, ilk yarıdan farklı olarak bu dönemde futbol takımını uzaktan takip ediyor.
Başkan Ali Koç, ilk yarıdan farklı olarak bu dönemde futbol takımını uzaktan takip ediyor. Koç, sezonun ikinci yarısında futbolcuları sadece bir kez ziyaret etti.

Cocu ile başlayan ve Koeman ile devam eden süreçte alınan kötü sonuçlara Sportif Direktör Comolli çare olamayınca iş başkan Koç'a kalmıştı. Sadece maçların sonunda değil artık ilk yarıların ardından da soyunma odasına inen Başkan ayrıca sık sık Samandıra'ya gelip takımı toparlamaya çalışıyordu. Bu durum ikinci yarıyla birlikte değişti.

Futbol takımının idaresi ile ilgili tüm kontrolü Teknik Direktör Ersun Yanal ve idari menajer Volkan Ballı'ya bırakan Koç, ikinci yarıda sadece bir kez oyuncuların karşısına çıktı. O da Beşiktaş maçı öncesi takıma moral vermek için Samandıra ziyaretiydi.

Sonuçlar henüz düzelmese de, takım hâlâ tehlikeli bölgede bulunsa da Başkan Koç, son durum değerlendirmelerini Teknik Direktör Yanal ve idari menajer Volkan Ballı ile yapıyor. Eskisi gibi takımı karşısına alıp kimi zaman olduğu gibi sert konuşmalar ya da uyarıları tercih etmiyor.



TAŞLAR OTURUYOR

Bu gelişme takım ve kulüpteki taşların da yerine oturmaya başladığını gösteriyor. Koç, göreve geldikten sonra hem kulübün mali ve idari yapısıyla uğraşmış hem de kötü giden futbol takımını toparlamaya çalışmıştı. Yanal'ın gelişi ile Başkan Koç artık daha çok idari ve mali konulara odaklanmış durumda. Bu da futbol takımı başta olmak üzere kulüpteki yapılanmanın da yavaş yavaş oturduğunu gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.