Fenerbahçe'de Marco Fabian Sesleri

Fenerbahçe'de Marco Fabian Sesleri
Giuliano'nun boşluğu Marco Fabian ile doluyor.
Giuliano'nun boşluğu Marco Fabian ile doluyor. Sarı-Lacivertliler, Almanya'nın köklü takımlarından Frankfurt'un oyuncusu Marco Fabian ile prensipte anlaşmaya vardı.

29 yaşındaki Meksikalı oyun kurucu, Frankfurt'un sözleşme tazeleme teklifine yanaşmadı. Sarı-Lacivertliler'in önerisini cazip bulan Fabian, kulübüyle yola devam etmek istemiyor. Frankfurt kulübü ise mukavelesi bu sezon bitecek oyuncusunu bedelsiz olarak kaybetmeyi göze almadı.

1 MİLYON EURO'YA UZLAŞILDI

İki kulübün anlaşmak üzere olduğu rakamın 1 milyon euro civarında olduğu aktarıldı. Fabian'la yapılacak mukavelenin ise 3 yıllık olduğu öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetim, geçmiş dönemde yapılan hataları tekrarlamak istemiyor. Yani maliyetli 'yıldız' transferinden kaçınılıyor. O bölgede oynayabilecek oyuncular da kadroda var. Amaç orta sahada rekabet yaratmak. Fenerbahçe'nin bu transferden sonra özellikle sol beke ve stoper bölgesine de takviye yapması bekleniyor.

KANATLARDA DA OYNAYABİLİR

Marco Fabian, yalnızca on numara pozisyonunda değil, sağ ve sol kanatlarda da görev yapabiliyor. Kuvvetli ayağı sağ olmasına rağmen sol ayağı da oldukça etkili. Pas yüzdesi yüksek bir hücumcu olarak dikkat çekiyor. Fabian, daha çok gizli forvet gibi oynayan Giuliano'nun yerine bu özelliğinden dolayı tercih edildi. Yani Phillip Cocu'nun 'Hücum-pas' stratejisine uygun bir beyin. Meksika Milli Takımı'nda 40 karşılaşmaya çıkan başarılı orta saha, 9 gol ve 7 asistlik bir performans gösterdi.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.