Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın Muhtemel Rotası

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın Muhtemel Rotası
Bu sezon 28 maçta 3 gol 2 asistlik istatistik yakalamasına rağmen topu her ayağına aldığında tribünlerin tepkisini çeken Mehmet Topal'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Kulübüyle 2020'ye kadar kontratı bulunmasına rağmen kendisine yapılan baskıya artık dayana.
Bu sezon 28 maçta 3 gol 2 asistlik istatistik yakalamasına rağmen topu her ayağına aldığında tribünlerin tepkisini çeken Mehmet Topal'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia ediliyor.

Kulübüyle 2020'ye kadar kontratı bulunmasına rağmen kendisine yapılan baskıya artık dayanamayan milli futbolcunun Arabistan'a gideceği belirtilirken, Topal'ın menajerine, "Fenerbahçe'den aldığım ücret belli (2,6 milyon Euro-Maç başı 10 bin euro) bazı Arap takımlarının bana olan ilgisini biliyorum aldığım paranın üzerine çıkarlarda orada futbol oynayabilirim, eğer böyle bir anlaşma olmazsa 1 yıl daha takımda kalırım' dediği ifade edildi.

ERSUN YANAL MEHMET TOPAL'IN
GİDİŞİNE İTİRAZ ETMEYECEK

Kariyerinde Galatasaray ve Valencia gibi dev kulüplerde forma giyen Mehmet Topal'ın 33 yaşına gelmesi Fenerbahçe yönetimini düşündürürken, önümüzdeki sezon daha dinamik ve genç bir takım kurmak isteyen Ersun Yanal'ın olası ayrılık için fazla itiraz etmeyeceği belirtildi



TOPAL GİDECEKTİ, JOSEF GİTMİŞTİ
• İŞTE O YAŞANAN SÜREÇ •

Fenerbahçe Kulübü ile Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımının yöneticileri arasında son 48 saatte müthiş bir transfer pazarlığı döndü.El Ahli ilk olarak Mehmet Topal için sarı-lacivertlilerin kapısını çaldı. Milli oyuncu kendisine önerilen yıllık 4 milyon euroyu "Zaten 3 milyon euro kazanıyorum" gerekçesiyle kabul etmedi. Bunun üzerine Arap yetkililer rotayı Josef de Souza'ya çevirdi.

Fenerbahçe'ye Brezilyalı oyuncunun bonservisi için 9.5 milyon euro verildi. Sarı-lacivertli kulüp bunu az bularak önceki gece geç saatlerde "Futbolcumuz Josef de Souza'ya bir teklif yapıldığı ve kulübümüzün bu teklifi kabul ettiği yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Josef de Souza takımımız için önemli bir yere sahip olup, kulübümüzün, futbolcumuza dair böyle bir planlaması bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.

Al Ahli bunun üzerine dün sabah rakamı 12 milyon euroya yükseltti. Bunun üzerine Sportif Direktör Damien Comolli, Teknik Direktör Cocu ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. Hollandalı hoca satışa onay verince resmi siteden ikinci bir açıklama geldi ve "Suudi Arabistan kulübü Al Ahli tarafından futbolcumuz Josef de Souza için gelen ikinci transfer teklifi, kulübümüz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Kulübümüzün yüksek menfaatleri gereği, futbolcunun transferi konusunda al Ahli ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Suudi Arabistan Kulübü, Souza ile de yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlanınca transfer resmen gerçekleşti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.