Fenerbahçe'de Olağanüstü Hal: Nabil Dirar!

Fenerbahçe'de Olağanüstü Hal: Nabil Dirar!
Kadro dışı cezası affedildikten sonra Fenerbahçe'nin en iyisi olarak dikkat çeken Nabil Dirar'ın Medipol Başakşehir maçın yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi. Çaykur Rize karşılaşması öncesi sağ arka adalesinde ağrı hissedince kadrodan çıkarılan Dirar'ın takımla ç.
Kadro dışı cezası affedildikten sonra Fenerbahçe'nin en iyisi olarak dikkat çeken Nabil Dirar'ın Medipol Başakşehir maçın yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi.

Çaykur Rize karşılaşması öncesi sağ arka adalesinde ağrı hissedince kadrodan çıkarılan Dirar'ın takımla çalışmalara katılamaması Ersun Yanal'ı endişelendirdi.

Yanal, Faslı oyuncunun cumartesi sahada olması için sağlık ekibine talimat verdi.

SERDAR AZİZ: "ADIMIZ YETER"

Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan transferi Serdar Aziz, sarı-lacivertlilerin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten endişe duymadığını söyledi.

Rize galibiyetinin mimarı olan millî stoper "Bu zor günler geride kalacak ve güzel günler göreceğiz" derken Fenerbahçe tercihinde Ersun Yanal'ın ısrarının büyük tesiri olduğunu itiraf etti.

Kendisine duyulan güveni karşılıksız bırakmayacağını dile getiren Serdar Aziz, kalan bütün maçları kazanarak sezonu tamamlamak istediklerini söylerken "Bu seneyi en iyi şekilde atlatıp seneye daha iyi yerde olmalıyız. Başakşehir'in konumu bizi ilgilendirmiyor. Fenerbahçe'nin her maçta ismi yeter" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.