Fenerbahçe'de Reyes Kumarı Intihar Oldu

Fenerbahçe'de Reyes Kumarı Intihar Oldu
Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Kayserispor maçına ilk 11'de tartışılacak birçok değişikliğe imza attı. Formsuz Volkan Demirel'le birlikte Mehmet Topal'ı da kulübeye çeken Cocu, Harun, Diego Reyes ve Valbuena'yı sahaya sürdü.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Kayserispor maçına ilk 11'de tartışılacak birçok değişikliğe imza attı.

Formsuz Volkan Demirel'le birlikte Mehmet Topal'ı da kulübeye çeken Cocu, Harun, Diego Reyes ve Valbuena'yı sahaya sürdü. Stoper olarak transfer edilen Diego Reyes'in ön libero olarak görev yapması ve buradaki performansıyla yokları oynaması ise tartışmaları da beraberinde getirdi.

HARUN İYİ BAŞLADI AMA...
İmzayı attıktan iki gün sonra Volkan Demirel'i kesip kaleyi devralan Harun Tekin ilk kez Kadıköy'de taraftarların önüne çıktı. Taraftarlardan büyük ilgi gören 29 yaşındaki kaleci, desteğe alkışlarla karşılık verdi. Özellikle ilk yarıdaki performansı takdir toplayan Harun, birçok kurtarışa imza atsa da 3. goldeki hatasıyla F.Bahçelileri üzdü.

3 YIL SONRA YERLİ!
Fenerbahçe'de Volkan maça kulübede başlarken 2015 yılından bu tarafa ilk defa sarı-lacivertli takımın kalesini Volkan dışında yerli bir kaleci korudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.