Fenerbahçe'den 1 Sezonda 3 Hocaya Para: 45 Milyon Tl!

Fenerbahçe'den 1 Sezonda 3 Hocaya Para: 45 Milyon Tl!
Fenerbahçe'nin başında çıktığı 10 maçta 6 mağlubiyet alan ve yalnızca Bursaspor ile Konyaspor maçlarından tek farklı galibiyetler ile ayrılan Phillip Cocu'nun istifası veya görevden alınması gündemde... Phillip Cocu'nun istifa etmeyip, görevden alınması halinde Fenerbahçe bir.
Fenerbahçe'nin başında çıktığı 10 maçta 6 mağlubiyet alan ve yalnızca Bursaspor ile Konyaspor maçlarından tek farklı galibiyetler ile ayrılan Phillip Cocu'nun istifası veya görevden alınması gündemde...

Phillip Cocu'nun istifa etmeyip, görevden alınması halinde Fenerbahçe bir kez daha teknik direktörüne tazminat ödeyecek. Göreve gelen son 4 teknik direktörün 3'ünü gönderen ve tazminat ödeyen Fenerbahçe, bu üç hocaya da aynı anda tazminat ödemek zorunda kalacak.

VITOR PEREIRA'YA 1.9 MİLYON EURO

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, mazbatasını alıp göreve başladıktan yalnızca 2 gün sonra masasında adeta 'bomba' etkisinde bir dosya buldu. 4 Haziran'da mazbata alan Ali Koç, 6 Haziran'da FIFA'dan gelen dosyada 1.9 milyon Euro tazminatı gördü. Fenerbahçe'nin bu tazminatı 1 sene içerisinde takstiklerle ödeyeceği öğrenildi.

AYKUT KOCAMAN'A 1.5 MİLYON EURO

Fenerbahçe'de kontratı varken görevden alınan Aykut Kocaman, 1.5 milyon Euro'luk tazminatını bırakmak istedi ancak Ali Koç, "Bu kulüpte hak etmeyen bir sürü insanlara paraları dağıtıldı. Sizin sözleşmeniz var. Siz almayacağım diye ısrar da etseniz biz yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile konuştuk. Gerekeni yapacağız. Sözleşmeniz var. Bir hakkınız var. Bunu vereceğiz." ifadeleriyle tazminatı Aykut Kocaman'a ödeyeceğini açıkladı.

Ali Koç'un bu sözlerini Aykut Kocaman, Hürriyet gazetesinde açıkladı.

COCU'NUN YARDIMCILARI İLE MALİYETİ 3 MİLYON EURO

Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Phillip Cocu'nun, sarı lacivertli kulüpten sezonluk 2.5 milyon Euro ücret alacağı ifade edilmişti. Sarı lacivertli kulüp resmi olarak kontrat rakamlarını açıklamasa da, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gönderilmesi halinde Cocu'ya yalnızca o sezonluk maaşının ödeneceğini açıkladı.

Cocu'nun yardımcılarının da toplam 500 bin Euro ücret aldığı ifade edildi. Yani, Fenerbahçe'nin bu sezon için Cocu'yu göndermesinin maliyeti 3 milyon Euro olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.