Fenerbahçe'den Bir Sağa, Bir Sola Transfer!

Fenerbahçe'den Bir Sağa, Bir Sola Transfer!
Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe ciddi çalışmalar yürütüyor.
Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe ciddi çalışmalar yürütüyor. Sarı-lacivertliler forvet bölgesinin yanı sıra sağ ve sol bek konusunda da yoğun mesai harcıyor.

Sol bek İsmail Köybaşı ile sağ bek Şener Özbayraklı'nın sözleşmeleri sezon sonu bitecek. Bu bölgede sarı-lacivertlilerin elinde sözleşmeleri devam eden Hasan Ali Kaldırım ve Mauricio Isla bulunuyor.

Sezon sonu İsmail ile yollar ayrılacak. Şener'in de ayrılma ihtimali bir hayli yüksek. Şener için özellikle Galatasaray'ın devrede olduğu ifade ediliyor. Bu nedenle iki taze isimle defansın sağ ve sol tarafını güçlendirmeyi planlayan sarı-lacivertliler yurt içi ve dışından birçok oyuncuyu yakın takibe aldı. Scout ekibi ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın görev verdiği yardımcıları bu konuda çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak milli arada iki ekip birçok uluslararası mücadeleyi yerinde takip etti. Milli takımlarında forma giyen sağ ve sol bekler, scout ekibi ve teknik heyet tarafından Ersun Yanal'a raporlandı. Yapılacak son değerlendirmelerin ardından hangi iki bek oyuncusunun alınacağına Ersun Yanal karar verecek. Bu isimlerin kısa süre içinde netleşmesi ve transfer girişimlerine başlanması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.