Fenerbahçelileri Isyan Ettiren Anlar!

Fenerbahçelileri Isyan Ettiren Anlar!
Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'e 4-1 yenildiği UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında yapılan savunma hataları ağır eleştiri konusu oldu. Fenerbahçe'nin yediği ilk golde Dinamo Zagrebli oyuncular paslaşarak korneri kullanırken, takım savunması olanı biteni adeta izledi.
Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'e 4-1 yenildiği UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında yapılan savunma hataları ağır eleştiri konusu oldu.

Fenerbahçe'nin yediği ilk golde Dinamo Zagrebli oyuncular paslaşarak korneri kullanırken, takım savunması olanı biteni adeta izledi. Michi Frey'in es geçmesinin ardından top ortaya düştü ancak dört Fenerbahçeli oyuncuya rağmen Sunjic net bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Burada sarı lacivertli oyuncuların şutu engellemek yerine rakibe sırtlarını dönmesi ise dikkat çekti.



İSMAİL HAFİF TEMPOYLA TAKİP ETTİ

Fenerbahçe'nin yediği ikinci golde ise ilk önce Roman Neustadter'in topun içeriye doğru çevrilmesine izin vermesi, ardından İsmail Köybaşı'nın o pozisyonda Izet Hajrovic'i takip etmemesi pahalıya mal oldu. İsmail Köybaşı, Hajrovic'in ceza sahası içine hızla girdiği pozisyonda hafif tempoda koşuyla takip etmeyi tercih etti. Yetişmeye çalışan Mehmet Topal ise geç kalınca Izet Hajrovic rahat bir vuruşla ikinci golü attı.



BU POZİSYON GOLDEN DAHA ÇOK ELEŞTİRİLDİ

İlk yarının sonunda yaşanan ancak gol olmayan pozisyon ise gol olan pozisyonlardan daha çok eleştiri konusu oldu.

Kornerde Dinamo Zagrebli oyuncuların kafa vuruşunun ardından direkten dönen topu ceza sahası içerisindeki tam 8 Fenerbahçeli futbolcu izlerken görüldü. Arka direkteki Alper Potuk ve kaleci Harun Tekin dışında hiç kimsenin bir şey yapmadığı dikkat çekti.

İkisi stoperler Neustadter ve Diego Reyes olmak üzere dördü yanyana olan Fenerbahçeli futbolcuların müdahale etmemesi ve iki Dinamolu oyuncunun skor 2-0'ken bir gol için daha savaşması tepki topladı.



TEPKİLER, ÜÇÜNCÜ GOLDE DORUĞA ÇIKTI

Yenilen üçüncü gol ise tepkilerin doruğa çıktığı an oldu.

İsmail Köybaşı'nın pozisyon sırasında Mehmet Topal'a çarpması ve topun başa düşmesi sonucunda yenilen gole sebebiyet vermesi Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkaran pozisyon olarak dikkat çekti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.