Fenerbahçe'nin Gözdesi Celtic'e Transfer Oluyor

Fenerbahçe'nin Gözdesi Celtic'e Transfer Oluyor
Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin uzun süre görüşmelerde bulunduğu ve anlaşamadığı Honduraslı hücum oyuncusu Alberth Elis, İskoçya Ligi şampiyonu Celtic yolunda. Celtic'te Elis'in milli takımdan arkadaşı olan Emilio Izaguirre, kulübünün Elis ile ilgili kendisinden bilgi ald.
Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin uzun süre görüşmelerde bulunduğu ve anlaşamadığı Honduraslı hücum oyuncusu Alberth Elis, İskoçya Ligi şampiyonu Celtic yolunda.

Celtic'te Elis'in milli takımdan arkadaşı olan Emilio Izaguirre, kulübünün Elis ile ilgili kendisinden bilgi aldığını söyledi.

Elis'in Celtic'e gelmesini temenni ettiğini belirten 32 yaşındaki oyuncu, "Celtic benden Honduras'tan birkaç oyuncuyla konuşmamı rica etti. Elis ile ilgili de birkaç kez bilgi verdim, birkaç oyuncu daha vardı. Umarım bir gün 2-3 Honduraslı oyuncu transfer ederiz. Honduras'ta çok iyi oyuncular var ancak profesyonel anlamda bazen eksik kalıyorlar. Celtic'te her şeyi unutmalı ve 7 gün, 24 saat profesyonel olmalı, her şeyinizi vermelisiniz." ifadelerini kullandı.

"AVRUPA'DA OYNAMAK İSTEDİĞİNİ BİLİYORUZ"

Houston Dynamo Genel Menajeri Matt Jordan, devre arasında teklifler aldıklarını kaydederken, "Elis için birkaç teklif aldık. Ama beklediğimiz gibi teklifler değildi. Elis'in Avrupa'da oynamak istediğini biliyoruz, görüşmelere de açığız ama bu gelen tekliflerle görüşmemiz kolay değil. Elis'e de durumu anlattık. Çok iyi bir çocuk ve çok iyi bir profesyonel. O da anlayışla karşıladı" diye konuşmuştu.

HOUSTON 8 MİLYON DOLAR TALEP EDİYOR

Honduras basını, ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin Alberth Elis için 6 milyon dolar teklif ettiğini ancak Houston Dynamo'nun 8 milyon dolar talep ettiğini iddia etti.

Bu sezona iyi bir giriş yapan Alberth Elis, Houston'da 7 karşılaşmada 4 kez ağları sarstı ve 2 yıl önce transfer olduğu Amerikan ekibinde 26 golü buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.