Fenerbahçe'nin Kayıp 10 Milyon Euro'su!

Fenerbahçe'nin Kayıp 10 Milyon Euro'su!
Sezona 11 yeni transfer yaparak giren Fenerbahçe, Fernandao, Giuliano ve Josef'i satarak önemli bir gelir elde etmişti. Yapılan transferler bir yana, üç Brezilyalı yıldızdan yaklaşık 25 milyon avro bonservis kazanılması sportif direktör Damien Comolli'nin büyük başarı olarak görü.
Sezona 11 yeni transfer yaparak giren Fenerbahçe, Fernandao, Giuliano ve Josef'i satarak önemli bir gelir elde etmişti.

Yapılan transferler bir yana, üç Brezilyalı yıldızdan yaklaşık 25 milyon avro bonservis kazanılması sportif direktör Damien Comolli'nin büyük başarı olarak görülmüştü, Başkan Ali Koç da, Comolli'ye övgüler yağdırmıştı. Ancak madalyonun bir de diğer yüzü var; Fenerbahçe'nin önemli bonservisler ödeyerek kadrosuna kattığı, ciddi maaşlar ödediği, ancak faydalanamadığı oyuncu grubu.

Aykut Kocaman döneminin problem çocuğu Ozan Tufan, lisansı askıya alınan Kameni, attığı gollerden ziyade sakatlıklarıyla gündem olan Soldado, Cocu'nun gözüne giremeyen Dirar, bir de geleceğe yatırım olarak alınan Berke ile Ferdi.

Cep yakıyorlar

Sportif direktör Damien Comolli, sezon başı kampından sonra biletleri kesilen Ozan, Kameni, Soldado ve Dirar'ı göndermek için büyük bir çaba harcamasına rağmen başarılı olamadı.

Sarı-lacivertlilerin 7 milyon avro bonservis bedeliyle kadrosuna katıp yıllık 1,5 milyon avro maaş ödediği Ozan Tufan, U21'de kaptanlık yapıyor.

Bedelsiz alınan Kameni'nin ise sözleşmesi askıda ama 2 milyon avroluk maaşında bir değişen yok.

A takım kadrosunda görünen, ancak Cocu'nun kadroda düşünmediği Soldado'nun maaşı 4, Dirar'ın ise 3 milyon avro.

Berke ve Ferdi ise U21'de görev yapıyor. Patlamaya hazır bir bomba da Valbuena.

Comolli bu oyuncuları ne satabildi, ne de kiralayabildi. Masrafları bir yana, bu oyuncuların takım içinde oluşturduğu huzursuzluk da cabası.

Ozan Tufan, aynı kafada! Umursamıyor

Kendisini Arap takımlarına pazarlayan Damien Comolli'yle tartıştıktan sonra ağrılarını bahane ederek idmanlara çıkmayan Roberto Soldado, antrenmanda yer aldı. İspanyol yıldızın yüksek performans sergilemesi h,linde forma şansı bulabileceği öğrenildi.

İki sezondur kadro dışı olan Ozan Tufan'da ise bir gelişme yok. Ozan, Comolli'nin kendisini kazanma çabasına rağmen umursamaz tavırlarıyla bildiğini okumaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.