Fettullah Gülen Ve Adnan Oktar Yıllar Önce Beraber Konferanslar Vermiş

Fettullah Gülen Ve Adnan Oktar Yıllar Önce Beraber Konferanslar Vermiş
Hakkındaki birçok suçtan dolayı gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Adnan Oktar, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri terörist Fetullah Gülen'le birlikte 1980 yılında Darwinizm karşıtı sempozyum ve konferanslarda boy gösterdiği ortaya çıktı.

Hakkındaki birçok suçtan dolayı gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Adnan Oktar, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri terörist Fetullah Gülen'le birlikte 1980 yılında Darwinizm karşıtı sempozyum ve konferanslarda boy gösterdiği ortaya çıktı.

FETULLAH GÜLEN'LE KONFERANSLAR DÜZENLEMİŞ

Polise verdiği ifadede kaçamak cevaplar veren Oktar'ın Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri terörist Fetullah Gülen'le birlikte 1980 yılında Darwinizm karşıtı sempozyum ve konferanslarda boy gösterdiği ortaya çıktı. Fetullah Gülen ve Adnan Oktar'ın verdiği bu konferansları Katolik kilisesinin desteklediği ve Oktar'ın yazdığı Darwinizm karşıtı kitapları Katolik kilisesinin desteğiyle bastığı belirlendi.

'MEHDİ BENİM, FETULLAH YARDIMCIM'

1986 yılında gözaltına alınmasının ardından mehdi olduğunu iddia ettiği için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen Adnan Oktar'ı burada ilk muayene eden Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Sefa Saygılı, Hatta Adnan Oktar kendisinin mehdi, Fetullah Gülen'in de yardımcısı olduğunu söylüyordu. Kendisini mehdi zannedenlerin zayıf noktası fazla özgüven sahibi olmalarıdır. Bu nedenle her türlü rezilliği yapabiliyorlar. Her türlü hataya açıklar, zaten bu yüzden de yakalanıyorlar" demişti. (Yeni Şafak)

Psikiyatri Uzmanı Saygılı, Oktar'ın Eski Söylemlerini Açıkladı: Ben Mehdiyim, Fetullah YardımcımPsikiyatri Uzmanı Saygılı, Oktar'ın Eski Söylemlerini Açıkladı: Ben Mehdiyim, Fetullah Yardımcım "Aylık Gelirim 3 Bin 500 TL" Diyen Adnan Oktar'ın Serveti 1 Milyar Dolara Yaklaştı Adnan Oktar Operasyonunda, Kapalıçarşı'daki Ünlü Kuyumcunun Kızları Mine ve Meral Kalça TutuklandıAdnan Oktar Operasyonunda, Kapalıçarşı'daki Ünlü Kuyumcunun Kızları Mine ve Meral Kalça Tutuklandı Adnan Oktar'ın Dijital Arşivinden Cinsel İçerikli Görüntüler ÇıktıAdnan Oktar'ın Dijital Arşivinden Cinsel İçerikli Görüntüler Çıktı Adnan Oktar'ın Hayatını Kararttığı Kadınlar, Örgütün İç Yüzünü AnlattıAdnan Oktar'ın Hayatını Kararttığı Kadınlar, Örgütün İç Yüzünü Anlattı Adnan Oktar ve Örgütünün Şifreli Konuşmaları Deşifre EdildiAdnan Oktar ve Örgütünün Şifreli Konuşmaları Deşifre Edildi Adnan Oktar, Ünlü İsimlerin Bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevine Sevk EdiliyorAdnan Oktar, Ünlü İsimlerin Bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevine Sevk Ediliyor Adnan Oktar'ın Kediciklerine Yeşil Reçeteli İlaçları Müridi Olan Doktor YazmışAdnan Oktar'ın Kediciklerine Yeşil Reçeteli İlaçları Müridi Olan Doktor Yazmış Kediciklerin Sağlıklı İfadelerinin Alınması İçin Lityum Hapından Arınmaları BeklenmişKediciklerin Sağlıklı İfadelerinin Alınması İçin Lityum Hapından Arınmaları Beklenmiş Adnan Oktar'ın Nezarethanede Çekilen Fotoğrafı Ortaya ÇıktıAdnan Oktar'ın Nezarethanede Çekilen Fotoğrafı Ortaya Çıktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.