Fikret Orman: "harun Ile Ilgilenmiyoruz, Tolga Ile Devam"

Fikret Orman: "harun Ile Ilgilenmiyoruz, Tolga Ile Devam"
İlgili Haberler Fikret Orman: "Harun ile ilgilenmiyoruz, Tolga ile devam" Beşiktaş'ta 4 transfer imzayı attı! Fikret Orman'dan Gomez transferi için açıklama Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda.
İlgili Haberler

Fikret Orman: "Harun ile ilgilenmiyoruz, Tolga ile devam"

Beşiktaş'ta 4 transfer imzayı attı!

Fikret Orman'dan Gomez transferi için açıklama

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Harun Tekin'in gündemlerinde olmadığını ve Tolga Zengin ile yola devam edecekkerinin sinyalini veren Orman, "Harun Tekin için çok alıcı olmadık, Galatasaray ilgilenmişti. Ali başkan bizim çok sevdiğimiz bir isim, genel sohbet içerisinde böyle bir konuşma oldu. Harun üzerine sohbet ettik, bizim için şu anda Harun hamlemiz gözükmüyor. Tolga Zengin müthiş bir kaleci, bana göre de Fabri'den daha iyi bir kaleci. Tolga'nın bir maçta şansızlığı oldu. Tolga'nın bu sezon çok iyi performans sergileyeceğini düşünüyorum. Süreç içerisinde bir hamle yapar mıyız, bilmiyorum ama ben Tolga'ya bu konuda çok güveniyorum" dedi.

TRANSFERDEKİ SÜRPRİZ İSİM İÇİN AÇIKLAMA

Beşiktaş ile görüştüğünü açıklayan PSV Eindhovenlı oyuncu Isımat Mirin hakkında kendisine yöneltilen soruya da cevap veren Orman, "İlgilendiğimiz oyuncular var, isimlerini vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Basın Beşiktaş'a çok transfer yapıyor, kadromuz o kadar geniş değil. Forvet için yazıyorlar ama şu anda kadromuzda 5 tane forvet oyuncusu var. Beşiktaş'ın şu anda birinci konsantrasyonu ofansif bir orta saha. 31 Ağustos'a kadar zamanımız var, taraftar ya da camia baskısından çekinmiyorum, ben bu kulübün başkanıyım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.