Fikret Orman'dan Karius Transferi Için Açıklama

Fikret Orman'dan Karius Transferi Için Açıklama
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bayramlaşma merasiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bayramlaşma merasiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Adı Beşiktaş ile anılan Liverpool'un Alman file bekçisi ile ilgili konuşan Orman, "Karius ilgilendiğimiz bir oyuncu. İnşallah olur. Şu anda bitmiş bir şey yok" ifadelerini kullandı

Fabri'yi Fulham'a satan Beşiktaş'ın, İspanyol file bekçisinin yerine Loris Karius'un kiralanması konusunda Liverpool ile anlaşmaya vardığı belirtilmişti.

Siyah-Beyazlılar'ın iki yıllığına renklerine bağlayacağı Alman kalecinin 1-2 gün içerisinde İstanbul'da olacağı kaydedildi. Kurban Bayramı nedeniyle kulüpte yapılan izinlerden dolayı gelişinin ertelendiği belirtilen 25 yaşındaki kaleci, sağlık kontrolünden geçirilecek, sonrasında da Kartal ile sözleşme imzalayacak.

Öte yandan İngiliz medyasında 25 yaşındaki file bekçisinin sözleşme detayları paylaşıldı. Karius iki sezon içinde Beşiktaş'ta maçların yarısında oynar ve Siyah-Beyazlılar Avrupa Kupaları'na katılırsa sözleşmedeki satın alma opsiyonu devreye girecek. Bu durumda Kartal için Liverpool'a 8 milyon Euro daha ödeyip bonservisi almak zorunlu hale gelecek.
İLGİLİ VİDEO


BEŞİKTAŞ KARIUS İÇİN NE KADAR ÖDEYECEK?

Siyah-beyazlılar Alman kaleci için İngiliz ekibine ilk yıl 1 milyon, ikinci yıl da 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek.

Beşiktaş, ayrıca Lens örneğinde olduğu gibi anlaşmaya göre iki yıl sonunda Karius'un bonservisini 8 milyon euro'ya almak zorunda.

Beşiktaş, oyuncu ile yapılan sözleşmeye ise "25 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi koydurttu. Bu arada Karius'un yıllık maaşının bonuslarla birlikte 1.7 milyon Euro'yu bulduğu öğrenildi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.