Fikret Orman'dan Tolgay Arslan Açıklaması

Fikret Orman'dan Tolgay Arslan Açıklaması
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Antalya'da basın mensuplarının transfer sorularına yanıt verdi."BİR SONRAKİ TRANSFER..." "Burak Yılmaz ve Nicolas Isimat-Mirin'in ardından başka transfer olacak mı?" sorusunu yanıtlayan Fikret Orman, "Stoper ve forvet transferimizi yaptık.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Antalya'da basın mensuplarının transfer sorularına yanıt verdi.

"BİR SONRAKİ TRANSFER..."

"Burak Yılmaz ve Nicolas Isimat-Mirin'in ardından başka transfer olacak mı?" sorusunu yanıtlayan Fikret Orman, "Stoper ve forvet transferimizi yaptık. Bir sonraki transfer gideceklere bağlı." diyerek sürprizler olabileceğinin mesajını verdi.

"TOLGAY'IN TAKASI GÜNDEMDE YOK"

Tolgay Arslan ile Şener Özbayraklı'nın takasıyla ilgili sorulan soruya da yanıt veren Fikret Orman, "Tolgay Arslan - Şener Özbayraklı takası gündemde değil. Tolgay Arslan, Beşiktaş'ın kontratlı futbolcusu öyle de devam edecek gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

Bu arada SPORX, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den Tolgay Arslan için gelen teklifi reddettiğini açıklamıştı. O haberin ayrıntıları; "Beşiktaş, Tolgay Arslan transferi için 3 milyon euroluk bonservis bedeli talep etti ancak bu talep, Fenerbahçe tarafından reddedildi. Ozan Tufan'ın da içerisinde olduğu takas + para önerisini getiren Fenerbahçe'nin bu teklifi de Beşiktaş tarafından reddedilirken; siyah-beyazlı kulübün Tolgay için belirlediği bonservis bedelinde 2.5 milyon euro seviyesine kadar inme kararı aldı."



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.