Fransızlar Duyurdu; "galatasaray, Modeste Transferini Bitirdi"

Fransızlar Duyurdu; "galatasaray, Modeste Transferini Bitirdi"
Bafe Gomis'e 6 milyon euro bonservis bedeli ile veda eden Galatasaray, Anthony Modeste'nin transferini bitirmek üzere.
Bafe Gomis'e 6 milyon euro bonservis bedeli ile veda eden Galatasaray, Anthony Modeste'nin transferini bitirmek üzere. Galatasaray - Modeste flörtünü yakından takip eden Franssız RMC Sport'un muhabiri Loic Taniz, miktro blog sitesi twitter'dan yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın Modeste ile anlaşma sağladığını ve Fransız golcünün İstanbul'a gelerek sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşme imzalayacağını duyurdu.

Galatasaray'ın listesinde yer alan ve kulübü Tianjin Quanjian'ı FIFA'ya şikayet eden golcü oyuncunun bonservis sorununu FIFA'nın Didier Drogba'da olduğu gibi çözmesi beklendiği belirtildi. Galatasaray, daha önce Shanghai Shenhua'yı FIFA'a şikayet ederek ayrılan Didier Drogba'yı da 'geçici lisans' alarak kadrosuna katmıştı. Sarı-kırmızılı takımın listesinin ilk sırasında yer alan Modeste için aynı stratejinin uygulanması bekleniyor.

Fransız golcü oyununun menajeri Mendi, Modeste'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak istediğini söylerken ''Modeste Çin'den ayrılmaya karar verdi. Bunda da ısrarcıyız. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak çok ilgisini çekiyor. Neler olacağını birkaç gün içerisinde göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.