Freni boşalan kereste yüklü tır yokuş aşağı sürüklendi

Freni boşalan kereste yüklü tır yokuş aşağı sürüklendi
Üsküdar’da yokuşta duraklayan kereste yüklü tır, freninin boşalması sonucu yokuş aşağı sürüklendi. Tır yaklaşık 200 metre sonra bir ağaca çarparak durabildi. Devrilen kereste yüklü dorse ise bir aracı kullanılamaz hale getirdi. Sürücüsünün o sırada araçta olmaması ve okulların tatil olması nedeniyle büyük bir faciadan dönüldü. Kazanın yaşandığı alan havadan görüntülendi.

Üsküdar'da yaşanan tır kazasında faciadan dönüldü. Çifte Çınar Sokak üzerindeki inşaat alanına girmek isteyen kereste yüklü tırın sürücüsü, kısa bir süreliğine tırdan aşağı indi. Bu sırada duraklayan tırın frenleri aniden boşaldı. Yokuş aşağı sürüklenmeye başlayan tır, yaklaşık 200 metre sonra yolun kenarındaki ağaca büyük bir gürültüyle çarparak durabildi. Kerestelerin yüklü olduğu dorse ise sokakta park halinde bulunan hafif ticari aracın üzerine devrildi.

Araç kullanılamaz hale geldi. Kerestelerin etrafa saçılması sonucu ortalık savaş alanına döndü.
Devrilen dorseyi ve etrafa saçılan keresteleri yoldan kaldırmak amacıyla olay yerine iş makineleri sevk edildi. Sokak çift yönlü ulaşıma kapatılarak önlem alındı. İş günlerinde çevrede bulunan okullar nedeniyle sokağın yaya trafiği açısından oldukça yoğun olduğu, bu nedenle okulların tatil olması sayesinde muhtemel bir faciadan dönüldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.