G.saray Bedavaya Almadı, Şimdi 6 Milyon Euro

G.saray Bedavaya Almadı, Şimdi 6 Milyon Euro
Geçtiğimiz sezon Fransa 2'de oynadığı futbol ve attığı gollerle adından bahsettiren, Nimes'in Lig 1'e çıkmasında büyük katkıları olan Umut Bozok'un yaklaşık iki sene önce Galatasaray'a sembolik bir fiyata önerildiği ortaya çıktı. 38 maçta attığı 25 golle milli takıma kad.
Geçtiğimiz sezon Fransa 2'de oynadığı futbol ve attığı gollerle adından bahsettiren, Nimes'in Lig 1'e çıkmasında büyük katkıları olan Umut Bozok'un yaklaşık iki sene önce Galatasaray'a sembolik bir fiyata önerildiği ortaya çıktı.

38 maçta attığı 25 golle milli takıma kadar yükselmeyi hak ettiği konuşulan ancak Lucescu tarafından yetersiz bulunan Umut Bozok'un menajeri aracılığıyla Galatasaray'a neredeyse bedavaya teklif edilirken, dönemin başkanı Dursun Özbek'in yetenekli golcüyü onaylamadığı öğrenildi.

Nimes'ten neredeyse bedavaya çıkarmak üzereyken sarı kırmızılı kulübün ilgilenmemesi nedeniyle bu transferin yarıda kaldığı belirtilirken, 22 yaşındaki forvetin de Galatasaray'ı çok istediği ifade edildi.

Bu sezon Lig 1'de 23 maçta 2 gol 3 asist yapan Umut Bozok'un transfer değeri 6 milyon euro'ya kadar çıkarken, Türkiye U21'de 11 kez forma giyen oyuncu 5 maçta 3 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.