Galatasaray - Akhisar Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Galatasaray - Akhisar Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Galatasaray ve Akhisar Belediyespor taraftarları Ziraat Türkiye Kupası final maçı için heyecanla bekliyor.

Galatasaray ve Akhisar Belediyespor taraftarları Ziraat Türkiye Kupası final maçı için heyecanla bekliyor. Ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Galatasaray hafta sonu Başakşehir ile oynayacağı maç öncesinde Akhisarspor'u yenip Türkiye Kupası'nı kazanarak müzesine götürmek istiyor. Küme düşmesi kesinleşen Akhisarspor ise tek hedef kupayı alarak önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılmak. Peki Suat Arslanboğa'nın hakemliğini yapacağı Galatasaray – Akhisar Ziraat Türkiye Kupa maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak?

GALATASARAY - AKHİSAR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI NE ZAMAN VE NEREDE?

Ziraat Türkiye Kupası final maçı olan Akhisarspor ve Galatasaray karşılaşması 15 Mayıs Çarşamba günü Sivas'ta Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

ZTK GALATASARAY - AKHİSARSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

15 Mayıs Çarşamba günü saat 20:45'te başlayacak olan maç ATV tarafından canlı olarak verilecek.

GALATASARAY – AKHİSAR MAÇ KADROSUNDA KİMLER YOK?

Galatasaray'da cezası sona eren Belhanda Akhisarspor maçında forma giyebilecek. Sarı-Kırmızılı takımda Çaykur Rizespor maçında ayağı kırılan Emre Akbaba ve sakatlığı bulunan Kostantinos Mitroglou, Akhisarspor'a karşı forma giyemeyecek.

Geçen sezon finalde Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye Kupası'nı kazanan Akhisarspor'da Milan Lukac, Bora Körk, Mustafa Yumlu, Edin Cocalic, Miguel Lopes, Hasan Ali Adıgüzel ve Bilal Kısa'nın sakatlıkları bulunuyor.

TERİM, KUPADA REKORA ORTAK OLACAK VE GALATASARAY 23. KEZ FİNALDE!

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda 23. kez finalde mücadele edecek. Kupayı 17 kez ile en fazla müzesine götüren takım olan sarı-kırmızılılar, daha önce 22 kez finalde mücadele etti. Galatasaray, bu maçların sadece 5'ini kaybetti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kariyerindeki 3. Türkiye Kupası'nı kazanarak bu kulvarda en çok şampiyonluk yaşayan teknik adamlar arasına girmek istiyor. Süper Lig'de 7 kez ile en fazla şampiyonluk yaşayan teknik adam unvanını taşıyan Terim, Akhisarspor'u mağlup etmeleri durumunda 3. kez Türkiye Kupası'nı kaldıracak.

Kupada 1999 ve 2000'de iki kez mutlu sona ulaşan Terim, bu organizasyonda en fazla şampiyonluk yaşayan teknik direktörler Ahmet Suat Özyazıcı, Gündüz Kılıç ve Aykut Kocaman'ın rekoruna ortak olmak için mücadele edecek.

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.