Galatasaray Için Flaş Ryan Babel Iddiası!

Galatasaray Için Flaş Ryan Babel Iddiası!
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Ryan Babel için İngiltere'den flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Ryan Babel için İngiltere'den flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İngiliz Sky Sports, Galatasaray'ın Ryan Babel ile görüşmelere resmi olarak başladığını duyurdu.

Hollandalı futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılmasına rağmen İstanbul'daki evini tuttuğu ve tekrar İstanbul'a dönmeye hazırlandığı belirtildi.

3 YILLIK SÖZLEŞME İÇİN 10 MİLYON EURO

Öte yandan 32 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 3 yıllığına 10 milyon euro değerinde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılıp Fulham'a transfer olan Babel, Premier Lig'de 14 maçta 5 gol kaydetmişti.

BABEL'DEN VEDA MESAJI

Transferde ismi Galatasaray ile anılan tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz günlerde ''Maalesef takımı Premier Lig'de tutmaya yardımcı olamadım. Ama burada şans bulduğum için minnettarım ve en iyisini yapmaya çalıştım. Fulham'da çok iyi bir potansiyel var. Çok güzel bir kulüp. Kulübün teknik direktör kararının ne olacağını bilmiyorum ama bence Scott Parker iyi bir uyum yakaladı.'' sözlerini kullanmıştı. Babel'in bu sözleri, İngiliz basınında veda şeklinde yorumlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.