Galatasaray, Modeste'den Vazgeçiyor! Alternatif Sakho...

Galatasaray, Modeste'den Vazgeçiyor! Alternatif Sakho...
Forvet transferi için 7/24 teyakkuz halinde olan Galatasaray için Fransa'dan sürpriz bir iddia gündeme geldi. France Football'da yer alan haberde; Galatasaray'ın Rennes forması giyen Diafra Sakho için devreye gireceği belirtildi. Haberde ayrıca geçen sezonun ortasında West Ham'dan Rennes.
Forvet transferi için 7/24 teyakkuz halinde olan Galatasaray için Fransa'dan sürpriz bir iddia gündeme geldi.

France Football'da yer alan haberde; Galatasaray'ın Rennes forması giyen Diafra Sakho için devreye gireceği belirtildi.

Haberde ayrıca geçen sezonun ortasında West Ham'dan Rennes'e transfer olan Diafra Sakho'nun beklenen performansı gösteremediği için Fransız temsilcisinden ayrılabileceğine yer verildi.

Rennes'in Ocak ayında 10 milyon euroya transfer ettiği Sakho, kırmızı-siyahlı ekipte şu ana kadar 2 gole imza atabildi.

L'EQUİPE: "G.SARAY MODESTE'Yİ İKİNCİ PLANA ALDI"

Galatasaray'ın Anthony Modeste transferinde sorun çıktığı iddia edildi.

L'Equipe'te yer alan haberde; Anthony Modeste'nin eski kulübü Tianjian ile olan kontratını usulsüz bir şekilde feshettiği yönünde kanı oluştu. Bu nedenle FIFA'dan gelecek bir cezayı göze almak istemeyen Galatasaraylı yöneticilerin Modeste transferini ikinci plana attığı kaydedildi.

Galatasaray'ın Anthony Modeste için hukukçulardan olumlu bir görüş alamaması durumunda transferi ikinci plana atacağı belirtildi. Zira, Anthony Modeste ile sözleşme imzalansa dahi FIFA'dan lisansının çıkarılamaması durumunun oluşabileceğine vurgu yapıldı.

Fransa'da Nice, Angers, Bordeaux, Bastia gibi takımlarda oynadıktan sonra Hoffenheim'a transfer olan ancak 4.5 milyon Euro bonservisle transfer olduğu Köln'de yıldızını parlatan Modeste, 34.7 milyon Euro bonservis karşılığında Tianjin Quanjian'a transfer oldu.

İLGİLİ VİDEO




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.