Galatasaray Transfer Dönemini Kapattı! Forvet Transferi Yok

Galatasaray Transfer Dönemini Kapattı! Forvet Transferi Yok
Galatasaray'da forvet transferi girişimleri sonuçsuz kaldı ve sarı-kırmızılı kulüp, Akhisa'dan transfer ettiği Ömer Bayram ile transfer dönemini kapattı. Galatasaray 2.
Galatasaray'da forvet transferi girişimleri sonuçsuz kaldı ve sarı-kırmızılı kulüp, Akhisa'dan transfer ettiği Ömer Bayram ile transfer dönemini kapattı.

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak yaptığı açıklamada, "Ömer Bayram transferi ile transfer dönemini kapattık" ifadelerini kullandı.

Transfer döneminin son gününde Atalanta'dan Cornelius ve Beşiktaş'tan Vagner Love transferi için girişimlerde bulunan Galatasaray, iki futbolcunun da transferinden istediği sonucu alamadı.

Atalanta'dan Cornelius'un transferi için resmi teklif yapan ancak son anda Bordeaux'un devreye girmesiyle süreci askıya alan Galatasaray rotasını Vagner Love'a çevirmişti.

Vagner Love'un transferi için de Beşiktaş ile masaya oturan Galatasaray, Brezilyalı futbolcu ile anlaşmasına rağmen siyah-beyazlı kulübün 1.5 milyon euro bonservis bedeli talep etmesiyle masadan kalktı.

FATİH TERİM'İN FORVET TALEPLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarlı bir şekilde forvet transferi istemesi ve "bir ya da iki forvet transferi lazım" talebi sarı-kırmızılı kulüp tarafından karşılanamadı. Galatasaray'ın ocak ayına kadar forvet opsiyonları arasında Eren Derdiyok, Garry Rodrigues ve Henry Onyekuru yer alıyor.

SEZON BAŞI SANTRAFOR ROTASYONU
 
2018/2019 Eren Derdiyok
2017/2018 Eren Derdiyok - Bafetimbi Gomis
2016/2017 Eren Derdiyok - Lukas Podolski
2015/2016 Burak Yılmaz - Lukas Podolski - Umut Bulut
2014/2015 Burak Yılmaz - Goran Pandev - Umut Bulut
2013/2014 Burak Yılmaz - Didier Drogba - Umut Bulut
2012/2013 Umut Bulut - Johan Elmander - Burak Yılmaz - Sercan Yıldırım
2011/2012 Milan Baros - Sercan Yıldırım - Johan Elmander

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.