Galatasaray Transferde Düğmeye Bastı!

Galatasaray Transferde Düğmeye Bastı!
Galatasaray'da ligin ilk haftasında Ankaragücü karşısında Fatih Terim'in Gomis, Feghouli ve Belhanda'yı yedek soyundurması ve transfer konusunda verdiği mesaj yönetimi harekete geçirdi.
Galatasaray'da ligin ilk haftasında Ankaragücü karşısında Fatih Terim'in Gomis, Feghouli ve Belhanda'yı yedek soyundurması ve transfer konusunda verdiği mesaj yönetimi harekete geçirdi. Cim-Bom, haftalardır gündeminde olan isimlerin işini bitirmek için bugünden itibaren yeni bir çalışma başlatacak.

İngiltere çıkarmasında ilk hedef Badou Ndiaye olacak. Sarı-kırmızılılar, Stoke City'nin önceki gün oynadığı maçta kadroya alınmayan Ndiaye'ye "Ücretinde indirime git, seni alalım" diyecek. Galatasaray'dan 3.5 milyon euro isteyen Ndiaye'ye 2.7 milyon euro vermeyi kabul eden Cim-Bom, oyuncudan fedekarlık isteyerek, "Bundan zararlı çıkmazsın. Forman hazır ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın" diyecek. Ndiaye kabul etmezse sarı-kırmızılılar yeni alternatiflere yönelecek. Denayer'le daha önce anlaşan Galatasaray, Belçikalı futbolcunun Premier Lig'de başka bir takıma gitmemesiyle masada güçlendi. Genç stoperi bonservisiyle beraber vermek isteyen Manchester City'nin kiralamaya artık tamam diyeceği belirtildi.

G.Saray Emre Akbaba için de yine bu hafta işi bitirmek istiyor. Alanyaspor'da önceki gün yedek bırakılan futbolcu için pazarlıklarda son aşamaya gelirken tarafların kısa sürede orta yolu bulması bekleniyor.

Görüşme odasına!

Galatasaray'da yüksek maaşları yüzünden gözden çıkarılan ve kendilerine kulüp bulmaları istenecek olan futbolcular bu teklife soğuk bakıyor.

Gomis, Feghouli ve Belhanda'nın menajerleri İstanbul'a çağrılırken, sarı-kırmızılıların hem yüksek maliyetlerden kurtulmak hem de transfer için kaynak yaratma planı zor gerçekleşecek gibi görünüyor. Her üç oyuncunun da kesinlikle ayrılma gibi bir düşünce içerisinde olmadığı bildirildi. Yıldızların, İstanbul'da yaşamak ve Galatasaray'da oynamaktan yana çok mutlu oldukları, Şampiyonlar Ligi faktörünün de kararlarını etkileyeceği belirtildi.

3 futbolcuya yakın isimler, "Galatasaray'dan başka takıma gitmezler. Gomis sağlık nedeniyle Arap ülkelerine gitmez. Oradaki aşırı sıcaklar sağlığı açısından büyük risk. Feghouli ile Belhanda ise İstanbul'u çok seviyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak varken neden başka bir takıma gitsinler ki" yorumunda bulundular.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.