Galatasaray'da 1011 Gün Sonra Ilk

Galatasaray'da 1011 Gün Sonra Ilk
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, BB Erzurumspor maçında sürpriz bir tercihe imza attı. Nagatomo'nun sakat ve Mariano'nun cezalı olduğu haftada Fatih Terim, sakatlıktan yeni dönen Linnes'i riske etmedi ve defansın sağında Semih Kaya'yı değerlendirdi. Semih Kaya, 26 Mayıs 201.
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, BB Erzurumspor maçında sürpriz bir tercihe imza attı.

Nagatomo'nun sakat ve Mariano'nun cezalı olduğu haftada Fatih Terim, sakatlıktan yeni dönen Linnes'i riske etmedi ve defansın sağında Semih Kaya'yı değerlendirdi.

Semih Kaya, 26 Mayıs 2016'da Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından ilk kez sağ bek pozisyonunda görev almış oldu.

FATİH TERİM: "SIKINTI OLABİLİRDİ"

Fatih Terim, Semih Kaya kararıyla ilgili, "Martin Linnes'i riske etmedik, sıkıntılı duruma düşebilirdi. Getirmememiz de söz konusu olmayabilirdi ama oyun çağırırsa riske ederik diye getirdik" diye konuştu.

ORTA SAHADA SELÇUK İNAN

Öte yandan sakatlığı bulunan Fernando'nun yerine orta sahada tercih edilen isim Selçuk İnan oldu. Tecrübeli oyuncu, BB Erzurumspor maçında Badou Ndiaye ile yan yana görevlendirildi.

İLERİ UÇTA MITROGLOU

Galatasaray'da sakatlıktan geri dönen Diagne de kulübede yer alırken, ileri uçta Akhisarspor karşısında 90+5. dakikada galibiyeti getiren Mitroglou'na şans verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.