Galatasaray'da Ayrılık Geliyor; Cavanda Anlaşması...

Galatasaray'da Ayrılık Geliyor; Cavanda Anlaşması...
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Luis Pedro Cavanda, sezonu kiralık olarak geçirdiği Standard Liege'ye transfer oluyor. Belçika basınının iddiasına göre, Cavanda'nın 1.5M€'luk satın alma opsiyonunu kullanmayan Standard Liege, bonservis ücretini aş.
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Luis Pedro Cavanda, sezonu kiralık olarak geçirdiği Standard Liege'ye transfer oluyor.

Belçika basınının iddiasına göre, Cavanda'nın 1.5M€'luk satın alma opsiyonunu kullanmayan Standard Liege, bonservis ücretini aşağı çekmeye çalışıyordu ve bu konuda sarı-kırmızılılarla sözlü bir anlaşmaya varıldı

İMZALAR BU HAFTA ATILIYOR


Transferin bu hafta içerisinde resmiyete kavuşacağı ve 27 yaşındaki oyuncunun bonservisiyle Standard Liege'e geçeceği bildirilirken, maliyet konusunda ise bilgi verilmedi.

Belçika ekibinin, takımda sürekli olarak forma giyen tecrübeli futbolcu için sarı-kırmızılılara 1 milyon euro bonservis ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Sarı-kırmızılılar Cavanda'yı Trabzonspor'dan 1.8 milyon euroya almış ve Belçika ekibine ise 500 bin euroya kiralamıştı

Luis Pedro Cavanda geçen sezon Standard Liege'de 33 resmi maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

GALATASARAY'IN KAMPINDA YOK

Perşembe günü Florya'da toplanacak sarı-kırmızılı takım, pazar günü İsviçre'nin yolunu tutacak ve 12 Temmuz'a kadar Zürih yakınlarında çalışacak. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.