Galatasaray'da Büyük Sınav 28 Haziran'da

Galatasaray'da Büyük Sınav 28 Haziran'da
Şampiyonlar Ligi öncesinde sezonu en geç açacak takım G.Saray...
Şampiyonlar Ligi öncesinde sezonu en geç açacak takım G.Saray... Rakiplerine göre daha rahat bir hazırlık dönemi sarı-kırmızılı oyuncuları beklerken 28 Haziran'da İstanbul'da başlayacak çalışmalar öncesinde de herkesi telaş sardı... Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde toplanacak olan G.Saraylı oyuncular direkt olarak teste girecek.

Sezonun sona ermesi ile birlikte tüm oyunculara bireysel çalışma programı verilirken bilgileri de son kez ölçüldü. Yapılan testlerde kilo, yağ oranı gibi detaylar not edilirken 28 Haziran'da Florya'da toplanan oyuncuların yeniden değerlerine bakılacak. İşte bu sınav yaklaşırken oyuncular da harıl harıl çalışıyor.



FATİH TERİM ETKİSİ

Bazı isimler tatilde programa harfiyen uyarken uymayanlar ise son günlerde çalışmalarını artırdı. Sosyal medya hesaplarından bazı oyuncular günlük idmanlarını takipçileri ile paylaşırken herkesin gözü de tatil dönüşü yapılacak kontrollerde.

Fiziki durumu kötü olanlara normal idmanların dışında bireysel çalışma programının da hazırlanacağı öğrenilirken Fatih Terim'den eksi not almamak için oyuncular da 28 Haziran öncesinde form tutmak için çalışıyor.

DEVLER LİGİ İÇİN DEV RAKİPLER

Devler Ligi'nde direkt gruplara kalacak olan G.Saray'da hazırlık kampında yapılacak maçların programları da netleşmedi. İdareciler, Şampiyonlar Ligi'nde sahaya çıkacak takımlarla hazırlık maçları yapmak isterken görüşmeler de sürüyor.

Teknik direktör Fatih Terim, zorlu rakiplerle oynayarak takımını hazırlamak isterken ikinci kamp döneminde Şampiyonlar Ligi seviyesinde rakiplerle hazırlık maçları oynanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.