Galatasaray'da Forvet Krizi Yeniden Ortaya Çıktı!

Galatasaray'da Forvet Krizi Yeniden Ortaya Çıktı!
Süper Lig'e verilen 3 haftalık aranın ardından hem zirve yolunda hem de Türkiye Kupası'nda zorlu döneme girecek olan Galatasaray'da forvet şoku yaşanıyor.
Süper Lig'e verilen 3 haftalık aranın ardından hem zirve yolunda hem de Türkiye Kupası'nda zorlu döneme girecek olan Galatasaray'da forvet şoku yaşanıyor. Milli takımlara giden oyunculardan önce Kostas Mitroglou, Yunanistan'ın Euro 2020 elemelerinde Liechtenstein'la oynadığı karşılaşmada sakatlandı. Ardından Senegalli Mbaye Diagne, Mali karşılaşmasında sakatlık geçirdi.

DİAGNE'DE ÇIKIK BELİRLENDİ

Yunanistan Milli Takımı'ndan ayrılarak İstanbul'a gelen Mitroglou'nun kontrollerinde alt arka adale grubunda orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edildi. Kasımpaşa'dan devre arasında 10 milyon euroya alınan Diagne ise Mali karşılaşmasında uçarak kafa vurmak isterken omuzunun üzerine düştü. Önce "İyiyim" açıklaması yapan Senegalli oyuncunun kürek kemiği ile köprücük kemiğinin bağlanma noktasında çıkık belirlendi.

BELHANDA DA UÇAĞI KAÇIRDI

Cim-Bom'un forvet hattı, Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'nun sakatlanmasıyla çöktü. Üstelik bu kez kadroda Eren Derdiyok da bulunmuyor. Teknik Direktör Fatih Terim, Yeni Malatya ile oynanacak kupa ve lig maçlarında Sinan Gümüş, Muğdat Çelik ve genç Yunus Akgül'e çıkmak zorunda kalacak. Bu arada Arjantin'le oynanan özel maçta forma giyen Faslı Belhanda uçağı kaçırdığı için Türkiye'ye 1 gün gecikmeli olarak gelebildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.