Galatasaray’da Lazıo Maçı Hazırları Başladı

Galatasaray’da Lazıo Maçı Hazırları Başladı
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci maçında İtalya temsilcisi SS Lazio ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla...

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci maçında İtalya temsilcisi SS Lazio ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki idmanın ilk bölümünde ısınma ve koordinasyon çalışmaları yapıldı. Antrenmanın daha sonraki bölümünde gruplara ayrılan sarı-kırmızılılar, prese dayalı bir pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise Lazio maçının taktik çalışması yapılırken, Teknik Direktör Mustafa Denizli, çalışma esnasında özellikle duran top pozisyonlarında oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.

Sarı-kırmızılılarda, sakatlığı süren Sinan Gümüş'ün tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Galatasaray, Lazio karşılaşması öncesi son antrenmanını mücadelenin gerçekleşeceği Roma Olimpiyat Stadı'nda yarın TSİ 18.30'da gerçekleştirecek. Teknik Direktör Mustafa Denizli ve kaleci Fernando Muslera ise TSİ 18.00'de Roma Olimpiyat Stadı'nda düzenlenecek olan basın toplantısına katılacak.

Galatasaray kafilesi, bugün saat 15.00'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Roma'ya gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.