Galatasaray'da Maicon Için 5 Milyon Euroluk Beklenti

Galatasaray'da Maicon Için 5 Milyon Euroluk Beklenti
Bafetimbi 6 milyon Euro'ya Al-Hilal'e satan Galatasaray, Maicon'u da 2.5 milyon Euro'ya Suudi Arabistan ekibine kiralayacaktı ancak evraklar yetişmediği için transfer gerçekleşmemişti. Teknik direktör Fatih Terim, sistemine uymayan Maicon'un yerine ligde Ozan Kabak'ı, Avrupa'da Donk'u terci.
Bafetimbi 6 milyon Euro'ya Al-Hilal'e satan Galatasaray, Maicon'u da 2.5 milyon Euro'ya Suudi Arabistan ekibine kiralayacaktı ancak evraklar yetişmediği için transfer gerçekleşmemişti.

Teknik direktör Fatih Terim, sistemine uymayan Maicon'un yerine ligde Ozan Kabak'ı, Avrupa'da Donk'u tercih etti. Sarı-kırmızılı kulübün ara transferde Maicon'u Al-Hilal'e kiralamaya hazır olduğu öğrenildi.

Brezilyalı savunmacı devre arasında kararını verecek. G.Saray'da 2.2 milyon Euro kazanan Maicon'a Al-Hilal 5 milyon Euro ödemeye hazır.

Maicon: "Takıma destek veren her saniye yanında olan inanılmaz bir taraftarımız var. Ursula da onlardan birisi oldu. Sahaya girmesi gerekirse hiç gözünü kırpmadan girebilir diye düşünüyorum. O da bir Türk oldu. Benim her zaman yanımda. En büyük destekçilerimden bir tanesi"⚔ pic.twitter.com/kJiweaBJ4D

— Sporx (@sporx) 23 Mayıs 2018

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.