Galatasaray'da Welbeck Ve Cahill Için Transfer Gelişmesi

Galatasaray'da Welbeck Ve Cahill Için Transfer Gelişmesi
Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala en azından bir stoper ve bir de forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'ın gündemine Arsenal'den Danny Welbeck ile Chelsea'den Gary Cahill de gelmişti.
Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala en azından bir stoper ve bir de forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'ın gündemine Arsenal'den Danny Welbeck ile Chelsea'den Gary Cahill de gelmişti. İngiliz basınından Neil Fissier görüşmenin detaylarını paylaştı.

ARSENAL 11 MİLYON EURO İSTEDİ

İddiaya göre Galatasaray, Welbeck için Arsenal'e 4.5 milyon euroluk teklif sundu. İngiliz kulübü ise 11 milyon euro talep etti. Sakatlık problemleri nedeniyle tam anlamıyla form tutamayan ve Arsneal menajeri Unai Emery'nin West Ham karşısında verdiği şansı 1 gol atarak değerlendiren Welbeck için sarı-kırmızılıların fiyat arttırması gerektiği vurgulandı

SARRI'DEN CAHILL İÇİN ONAY

Maurizio Sarri'nin Chelsea'nin başına geçmesi sonrasında forma şansını kaybeden Gary Cahill'in ayrılmasına da onay verildi. Gelen tekliflerin değerlendirilmesini isteyen Sarri, sezon sonunda kontratı bitecek olan 32 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşme yapılmasına da sıcak bakmıyor. Bu gelişme sonrasında masadaki tekliflere bakan Cahill'in Galatasaray tercihini değerlendirebileceği vurgulandı

Sarı-kırmızılıların İngiltere'den iki flaş transferi de noktalayabileceği bildirilirken FFP kıskacında olan Galatasaray'ın ise şu an harcayabileceği yaklaşım 1M€'su bulunuyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.