Galatasaray'dan Flaş Görüşme! Resmi Açıklama Geldi...

Galatasaray'dan Flaş Görüşme! Resmi Açıklama Geldi...
Hafta içinde oynanan Benfica maçı için takımla Portekiz'e giden Abdurrahim Albayrak'ın burada Meksikalı futbolcu Hector Herrera için girişimlerde bulunduğu iddia edilmişti.
Hafta içinde oynanan Benfica maçı için takımla Portekiz'e giden Abdurrahim Albayrak'ın burada Meksikalı futbolcu Hector Herrera için girişimlerde bulunduğu iddia edilmişti. Bu gelişmeler üzerine 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeri Matias Bunge de bir açıklama yaparak görüşmeyi doğruladı.

Portekiz basınına konuşan Bunge, Porto ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hector Herrera için sarı-kırmızılılarla masaya oturduklarını söyleyip "İddialar doğru. Hector ile ilgilenen pek çok kulüp var. Bunlardan biri de Galatasaray" dedi.

"TÜRKLER PROJELERİNDEN BAHSETTİ"

Sarı-kırmızılılar ile olumlu bir görüşme yaptıklarını bildiren menajer, "Türkler bize projelerinden bahsetti. Gerçekten tatmin edici bir sohbet oldu. Hector için planlarını anlattılar. Tabii kesin bir şey konuşmak için henüz erken" ifadelerini kullandı.

DEĞERİ 22 MİLYON EURO

Ofansif, merkez ve defansif orta saha olarak görev yapabilen Herrera'nın piyasa değeri 22 milyon euro civarında. Porto'dan önceki kariyerini Meksika takımlarında geçiren 1.80 boyundaki futbolcunun 293 kulüp maçında 35 gol, 35 asisti var.

70 kez de Meksika Milli Takım formasını terleten Herrera, 5 gol kaydetti. Tecrübeli futbolcunun bu sezon Porto'da ise 38 karşılaşmada 7 gol, 1 asisti bulunuyor.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.