Galatasaray'dan "şampiyonluk Yürüyüşü" Tepkisi

Galatasaray'dan "şampiyonluk Yürüyüşü" Tepkisi
Galatasaray Kulübü, "Disiplin Kurulu Sevklerine İlişkin Bilgilendirme" başlıklı bir duyuru yaparken, Ayhan Yeğinsu ve Metin Sinan Aslan konusuna değindi.
Galatasaray Kulübü, "Disiplin Kurulu Sevklerine İlişkin Bilgilendirme" başlıklı bir duyuru yaparken, Ayhan Yeğinsu ve Metin Sinan Aslan konusuna değindi. Şampiyonluk yürüyüşü yaparken camianın enerjisini başka yerelere harcamaması gerekviği belirtildi.

İŞTE RESMİ AÇIKLAMA...

"Bugün bazı medya organlarında "Kürsüyü Savundu, Disipline Verildi" başlığıyla, son Genel Kurulumuzu yöneten Sayın Metin Sinan Aslan hakkında yapılan haberde yer alan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul üyeleri Ayhan Yeğinsu ve Metin Sinan Aslan, aralarında oluşan bir ihtilaf nedeniyle birbirleri hakkında şikâyette bulunmuşlardır. Galatasaray Spor Kulübü Tüzüğüne göre, Yönetim Kurulunun, 15 gün zarfında şikayetlere yanıt vermemesi halinde, şikayetçi olan üyelerin resen Disiplin Kuruluna başvurma hakları bulunmaktadır.

Birbirinden şikayetçi olan üyelerin kulüp tüzüğündeki yasal haklarını kullanmak yerine konuyu medya ve kamuoyu gündemine taşımalarını doğru bulmuyor ve camiamızın dikkatine sunuyoruz.

Kenetlenerek şampiyonluk yürüyüşümüzü sürdürdüğümüz bu dönemde camiamızın sinerjisini, doğruluğu ve haklılığı tartışmaya açık kişisel sorunlarla tüketmemek gerektiğine inanıyoruz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.