Galatasaray'ın Gündemine Gelen Yıldız Imzalıyor

Galatasaray'ın Gündemine Gelen Yıldız Imzalıyor
Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Danny Welbeck, sakatlığına rağmen Arsenal'den yeni sözleşmeyi kapıyor. İngiliz basınında yer alan detaylara göre, menajer Unai Emery'nin takımda İngiliz oyuncuların say
Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Danny Welbeck, sakatlığına rağmen Arsenal'den yeni sözleşmeyi kapıyor.

İngiliz basınında yer alan detaylara göre, menajer Unai Emery'nin takımda İngiliz oyuncuların sayısının artmasını istemesi nedeniyle Welbeck ile de yeni sözleşme imzalanması kararı alındı.

"İNGİLİZ OYUNCULARA İHTİYAÇ VAR"

Unai Emery Welbeck için yaptığı açıklamada, "İyileşme süreci iyi gidiyor. Topla çalışmalara başladı. Büyük bir sakatlığın ardından böyle olması güzel. Bu sezon oynaması zor ama belki doktor sezonun son haftalarında bizimle çalışmasına izin verir. Sonrasında geleceği ile ilgili kulüp ile konuşacak. İngiliz takımların, İngiliz oyunculara da ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

2014'ten bu yana Arsenal forması giyen Danny Welbeck, bu sezon 14 maçta 5 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledikten sonra Wolverhampton maçında ayak bileğindeki kırık nedeniyle sezonu kapatmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.