Galatasaray'ın Istediği Silva Için Milan'da Karar!

Galatasaray'ın Istediği Silva Için Milan'da Karar!
Son dönemde Galatasaray'ın da kiralayabileceği isimler arasında yer alan Andre Silva için AC Milan'ın nasıl bir yol izleyeceği belli oldu.Geçtiğimiz sezon 38 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya katılan ancak beklentilerin çok altında kalan Silva'nın Milan'dan ayrılıp ayrılmayaca.
Son dönemde Galatasaray'ın da kiralayabileceği isimler arasında yer alan Andre Silva için AC Milan'ın nasıl bir yol izleyeceği belli oldu.

Geçtiğimiz sezon 38 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya katılan ancak beklentilerin çok altında kalan Silva'nın Milan'dan ayrılıp ayrılmayacağı Dünya Kupası'nın ardından belli olacak.

İtalyan basınında da yer alan haberde, AC Milan'ın Silva'yı Dünya Kupası'ndaki performansına göre kiralık olarak gönderip göndermeyeceğinin belli olacağı belirtildi.

22 yaşındaki Silva, Dünya Kupası'nda da beklentileri karşılayamazsa Milan genç golcüyü kiralık olarak başka bir kulübe gönderecek.

FFP kurallarına uymak için Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Andre Silva ile gelecek sezon Premier League'de mücadelede edecek Wolwerhampton da yakından ilgileniyor.

Silva geride bıraktığımız sezon Milan formasıyla 40 resmi maça çıkarken 10 gol, 3 asistlik bir performans sergileyebilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.