Galatasaray'ın Teklif Yükselttiği Ze Luis Için Yanıt!

Galatasaray'ın Teklif Yükselttiği Ze Luis Için Yanıt!
Galatasaray'ın Spartak Moskova'dan transfer etmek istediği Ze Luis için flaş bir gelişme yaşandı.
Galatasaray'ın Spartak Moskova'dan transfer etmek istediği Ze Luis için flaş bir gelişme yaşandı. Spartak Moskova'nın basın sözcüsü, Ze Luis hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Spartak Moskova'nın Ze Luis için yapılan 7.5 milyon euroluk teklifi reddetmesi üzerine Galatasaray, teklifini 10 milyon euroya çıkarttı.

SPARTAK MOSKOVA'DAN YANIT

Spartak Moskova Basın Sözcüsü Leonid Trachtenberg, Rus basınına yaptığı açıklamalarda ise "Spartak, Luis Adriano, Fernando ve Ze Luis'i satmıyor. Bütün bu haberler saçmalık" ifadelerini kullandı.

BipSpor'un haberine göre; Rus ekibi, Ze Luis için 15 milyon euro istiyor. Galatasaray'ın Ze Luis'e ise yıllık 3,2 milyon euro maaş teklif ettiği ve golcü ismin bu rakamı kabul ettiği belirtildi.



SPARTAK MOSKOVA: "TARAFTARLARIMIZ ENDİŞE ETMESİN"

Cape Verdeli golcü, 24 Ocak'ta Rus basınında yer alan Fenerbahçe ve Leeds United iddiaları üzerine basının karşısına çıkarak, "Spartak Moskova'dan ayrılmak gibi bir niyetim yok. Söylentilere aldırmıyorum. Tüm düşüncelerim Spartak'ın başarısıyla ilgili." demişti.

Spartak Moskova da 23 Ocak'ta yaptığı açıklamada Ze Luis'i kış transfer döneminde göndermek gibi bir niyetleri olmadığını açıklamıştı. Spartak'ın açıklamalarında, "Birçok medya kuruluşunda Luiz Adriano ve Ze Luis'in transferine dair haberler görüyoruz. Taraftarlarımızın endişe etmesine gerek yok. Bu iki oyuncumuzu da uzun süre kadromuzda tutmak istiyoruz." denilmişti.



 ZE LUIS KİMDİR?

Tam adı Jose Luis Mendes Andrade olan ve 1991 yılında Yeşil Burun Adaları'nda doğan Ze Luis, kariyerine ülkesinin Batuque takımında başladı. Daha sonra Portekiz'in Gil Vicente takımına giden golcü, Braga, Videoton ve Spartak Moskova takımlarında oynadı. Yeşil Burun Adaları Milli Takımı'nda 17 maçta 2 gol attı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.