Galatasaraylı Futbolculardan Yemin: "şampiyon Olacağız"

Galatasaraylı Futbolculardan Yemin: "şampiyon Olacağız"
Galatasaray, Konyaspor ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını Florya'da yaptığı son idmanla bitirdi, futbolcular da çalışmanın ardından galibiyet yemini etti. Ligdeki kalan 5 finalin ilkini bugün saat 20.00'de oynayacak Sarı-Kırmızılılar'da, konsantrasyon tavan yapmış dur.
Galatasaray, Konyaspor ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını Florya'da yaptığı son idmanla bitirdi, futbolcular da çalışmanın ardından galibiyet yemini etti.

Ligdeki kalan 5 finalin ilkini bugün saat 20.00'de oynayacak Sarı-Kırmızılılar'da, konsantrasyon tavan yapmış durumda.

Muslera, Fernando, Selçuk İnan, Feghouli gibi takımın tecrübeli isimleri devreye girerken, "Konya'da kazanıp lider olacağız. Zirveye çıktıktan sonra da o koltuğu kimseye vermeyeceğiz. Sezon sonunda bu takım şampiyon olacak" sözleriyle futbolcular birbirlerine söz verdi.

"Strese yer yok"

Teknik direktör Fatih Terim de önceki gün gerçekleştirilen idmanda "Hesap kitap yok, tüm maçları kazanacağız" diyerek öğrencilerine hedefi göstermişti.

Konyaspor maçı öncesi yapılan son çalışmada da etrafa gülücükler saçan Terim, takımı motive ederken, neşeli tavırlarıyla oyuncularının strese girmesinin önüne geçiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.