"galatasaraylının, Fenerbahçe'ye Para Vermesini Istemem!"

"galatasaraylının, Fenerbahçe'ye Para Vermesini Istemem!"
Ünlü spor yorumcusu ve futbol adamı Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin "Fener Ol" kampanyasına bağış yapan Galatasaray taraftarı ile ilgili konuştu. Dilmen, konuşmasının başında bir Galatasaray taraftarının Fenerbahçe'ye bağış yapmasını istemediğini aktarırken, "Her Fenerbahçel.
Ünlü spor yorumcusu ve futbol adamı Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin "Fener Ol" kampanyasına bağış yapan Galatasaray taraftarı ile ilgili konuştu.

Dilmen, konuşmasının başında bir Galatasaray taraftarının Fenerbahçe'ye bağış yapmasını istemediğini aktarırken, "Her Fenerbahçelinin görevi, ihtiyacını karşılayacak şekilde, çoluğunun çocuğunun rızkına dokunmadan, kulübüne sahip çıkmaktır. Yönetimde olsun veya olmasın. Her ne kadar, yanlış da anlaşılmak istemiyorum. Galatasaray taraftarının para vermesi, düşmanlık olarak algılanmasın ama ben istemem para vermesini mesela. Ben saygı duyuyorum ama, Galatasaraylının Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe'nin de Galatasaray'a vermesini istemem. Hayatın gerçekleri bu. Rekabet böyle bir şeydir." dedi.

Ünlü futbol adamı, konuşmasının devamında Fenerbahçe'ye yatırım yapan iş dünyasının önemli isimlerinden bahsederken "Aile olarak, Fenerbahçe'de Ülker, Doğuş olarak çok hizmet verdi. Fenerbahçe'ye basketbol sahasını Ülker yapmadı mı? Aynı şekilde Doğuş Holding de yapmadı mı? Duygusallığı da kaybetmek istemem hiç bir zaman. O Galatasaraylıya da teşekkür ederim, bu vatan meselesi değil. Kulübün meselesi." diyerek görüşlerini aktardı.

"FENERBAHÇE İNŞALLAH DÜŞMEZ Mİ DİYORLAR?"

Rıdvan Dilmen, konuşmasnın sonunda Fenerbahçe'nin Süper Lig'de bulunduğu duruma dair Galatasaraylıların "İnşallah Fenherbahçe ligden düşmez mi diyorlar?" diyeceğini aktardı ve , "Dünyanın her yerinde; Sao Paolo - Corinthias rekabeti var, Milan - İnter var, var oğlu var. İngiltere'de de var. Hep cicim ayları olmaz. Hangi Fenerbahçeli Galatasaraylının şampiyon olmasını istiyor? Ya da Galatasaraylılar, "İnşallah Fenerbahçe düşmez" mi diyorlar? Veya Beşiktaşlılar. Bunların hepsi şehir efsanesi. Ben demiyorum ki kavga olsun. Rahmetli Metin Oktay'ın, Can ağabey ile jubilede yaptığı güzel bir jesttir. Ben ne Galatasaraylılardan, ne de Beşiktaşılardan suistimal de edilmedim, maçlarına da giderim. Ancak, Fenerbahçe'ye Fenerbahçeliler yeter. İddia ediyorum, Fenerbahçe 60 değil 600 milyon de toplar ama "Fenerbahçelilerin morali yok!" Ona rağmen 500.000 kişi 20 lira, 30 lirabir şeyler vermişler." diyere konuşmasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.