Gary Medel'den Teknik Direktör Itirafı

Gary Medel'den Teknik Direktör Itirafı
Şili Milli Takımı'nın Meksika ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Gary Medel, sinirli açıklamalarda bulundu. Kadro tercihleri hakkında konuşan Medel, ''Hiçbir zaman bir teknik direktöre şu oyuncuyu oynat diye bir
Şili Milli Takımı'nın Meksika ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Gary Medel, sinirli açıklamalarda bulundu.

Kadro tercihleri hakkında konuşan Medel, ''Hiçbir zaman bir teknik direktöre şu oyuncuyu oynat diye bir şey söylemedim. Bu saygısızlık olur. Medyanın her kötü şeyde elinde bir kanıt olmadan beni suçlaması artık sıktı beni.'' diye konuştu.

''BANA SORMAYIN BUNLARI''

Şili Milli Takımı'na alınmayan oyuncular hakkında da konuşan Medel, ''Kimin niye olmadığını bana değil teknik direktöre sormanız lazım. Karar veren kişi o. Siz gatezeteler her gün kadro oluşturuyorsunuz.'' dedi.

Şili takımında Eduardo Vargas, Claudio Bravo ve Marcelo Diaz gibi önemli isimler kadroya alınmamıştı. Şili basını ise Medel'in bu isimlerle problemi olduğunu iddia etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.