Geri Manevra Yaparken Çarptığı 2 Yaşındaki Yeğeni Can Verdi

Geri Manevra Yaparken Çarptığı 2 Yaşındaki Yeğeni Can Verdi
Antalya'da, Mahmut Dönmez'in geri manevra yaparken, hafif ticari araçla çarptığı ağabeyinin oğlu Mehmet Emin Dönmez (2) yaşamını yitirdi. YEĞENİNE ÇARPTIĞINI FARK ETMEDİ Antalya'nın Aksu ilçesinde dün meydana gelen olayda Mevlit için masa ve sandalye almaya giden Mahmut Dönme.

Antalya'da, Mahmut Dönmez'in geri manevra yaparken, hafif ticari araçla çarptığı ağabeyinin oğlu Mehmet Emin Dönmez (2) yaşamını yitirdi.

YEĞENİNE ÇARPTIĞINI FARK ETMEDİ

Antalya'nın Aksu ilçesinde dün meydana gelen olayda Mevlit için masa ve sandalye almaya giden Mahmut Dönmez, kullandığı hafif ticari araçla tali yoldan Özkarakoyunlar Caddesi'ne girmek için geri manevra yaparken, yeğeni Mehmet Emin'e çarptı. Kazayı fark etmeyen Mahmut Dönmez, olay yerinden ayrıldı.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Bir süre sonra çocuğu göremeyen yakınları, çevrede aramaya başladı. Mehmet Emin, kısa süre sonra annesi tarafından kanlar içinde yerde hareketsiz yatarken bulundu. Özel hastaneye götürülen çocuğun, yaşamını yitirdiği belirlendi.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, amca Mahmut Dönmez'in geri manevra yaparken, çocuğa çarptığını, kazanın farkına varmadığını tespit etti.

GÖZALTINA ALINDI

Mahmut Dönmez, gözaltına alınırken, yeğeni Mehmet Emin Dönmez'in cenazesi de Aksu'da toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.