Göksel Gümüşdağ Ile Ilgili Flaş Iddia!

Göksel Gümüşdağ Ile Ilgili Flaş Iddia!
SPORX ÖZEL - Başakşehir'in Fenerbahçe karşısında attığı nizami gol yardımcı hakem Serkan Çimen'in ofsayt bayrağı ile iptal olması haftanın olayı haline gelirken Kadıköy'deki karşılaşmayla ilgili flaş bir iddia gündeme geldi.  Karşılaşmadan sonra gollerinin iptaline sebep.
SPORX ÖZEL - Başakşehir'in Fenerbahçe karşısında attığı nizami gol yardımcı hakem Serkan Çimen'in ofsayt bayrağı ile iptal olması haftanın olayı haline gelirken Kadıköy'deki karşılaşmayla ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. 

Karşılaşmadan sonra gollerinin iptaline sebep olan yardımcı hakem Serkan Çimen için kamuoyuna "Onu Allaha havale ediyorum" açıklaması yapan Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın müsabaha sonrası soluğu hakem soyunda odasında aldığı iddia edildi.

Maçın hemen ardından aşağıya inen ve önce takımının soyunma odasına giderek başta Ellia olmak üzere futbolcularını ve teknik heyeti teselli eden başkan Gümüşdağ'ın daha sonra hakem soyunma odasına giderek bariz gollerinin iptaline sebep olan yardımcı hakem Serkan Çimen'e yönelik hareket ve tehditte bulunduğu öğrenildi. Koridorda oldukça öfkeli olduğu gözlenen Gümüşdağ ile ilgil bi iddialarının ardından gözler TFF temsilci ve hakem raporlarına çevrildi. Konunun temsilci veya hakem raporlarında yer alması ve ifadelerin ceza gerektirecek türde olması halinde Başakşehir Kulübü Başkanını ciddi bir ceza tehlikesiyle karşı karşıya kalmış olacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.