Görevinden Uzaklaştırılan Ödüllü Komandoya Teklif Yağıyor

Görevinden Uzaklaştırılan Ödüllü Komandoya Teklif Yağıyor
Ağrı'da gittiği piknik alanında PKK'lılarla karşılaşan ve durumu güvenlik güçlerine bildirdikten sonra meslekten uzaklaştırılan Uzman Çavuş Numan Gücükturalı'ya iş teklifi yağıyor.

 Ağrı'da görev yaptığı sırada ailesiyle gittiği piknikte PKK'lılarla karşılaşıp ihbar eden uzman çavuş belediye sınırları dışına çıktığı gerekçesiyle görevden uzaklaştırılmıştı. Ödüllü komandoya iş teklifi yağdı.

1 HAFTA İÇİNDE 8 SORUŞTURMA

Ağrı'da, Uzman Çavuş Numan Gücükturalı, 2014 yılında ailesiyle gittiği piknik alanında PKK'lı teröristlerle karşılaştı. Durumu ihbar eden Gücükturalı'dan 'belediye sınırları dışına çıktığı' gerekçe gösterilip önce savunma istendi, 1 hafta içinde yapılan 8 soruşturmanın ardındansa meslekten uzaklaştırıldı.

gorevinden-uzaklastirilan-odullu-komandoya-is-teklifi-yagiyor.jpg

OĞLUNUN DÜĞÜN PARASINI VERMEK İSTEDİ

Para yardımını kabul edemeyeceğini arayanlara söylediğini anlatan Numan Gücükturalı, "İş teklifinde bulunan herkese teşekkür ederim. Oğlu şehit olan bir anne aradı ve oğlu için biriktirdiği düğün parasını vermek istediğini söyledi. Para yardımını kabul etmediğimi söyledim. Görevime dönebilmek için hukuki mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.