Göztepe, Ateş Hattından Çıktı!

Göztepe, Ateş Hattından Çıktı!
Spor Toto Süper Lig'in 31.
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Bornova Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Göztepe, 4-1'lik skorla kazandı.

Göztepe, 11. dakikada Serdar Gürler'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor, sadece 7 dakika sonra Mevlüt Erdinç ile bu gole cevap verdi ve skora dengeyi getirdi.

35. dakikada hakem Mete Kalkavan, VAR hakemi Suat Arslanboğa'nın uyarısıyla penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Deniz Kadah, Göztepe adına golü attı ve ilk devre 2-1 sona erdi.

Antalyaspor, Charles'ın 55 ve 58. dakikalarda gördüğü iki sarı kartla 10 kişi kaldı. Deniz Kadah, 66. dakikada bir kez daha penaltıdan fileleri havalandırdı ve skoru 3-1'e getirdi. 72. dakikada Serdar Gürler skoru belirledi. 

Göztepe, bitime 3 hafta kala puanını 33'e yükseltti ve 15. sıraya yükseldi. Antalyaspor ise 42 puanda kaldı. Göztepe, gelecek hafta sahasında Sivasspor'u ağırlayacak. Antalyaspor ise Bursaspor'u konuk edecek.

JOSEF SURAL UNUTULMADI!

Antalyasporlu futbolcular karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya Alanyaspor'un Kayserispor karşılaşması sonrası dönüş yolunda özel minibüsün yaptığı kazada yaşamını yitiren Çek futbolcu Josef Sural'ın adı ve fotoğrafının bulunduğu tişörtle çıktı. Müsabaka öncesinde Josef Sural için saygı duruşunda bulunuldu.

Antalyasporlu oyuncular Mevlüt Erdinç'in golünden sonra Josef Sural'ın formasını açtı.

Göztepeli taraftarlar, maçtan önce 1 Mayıs'ta 37 yaşına giren kaleci Beto'nun doğum gününü pankart açarak kutladı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

11. dakikada Göztepe öne geçti. Sol çapraz pozisyonda Jerome'un düşürülüşüyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Serdar Gürler'in şutunda top ağlarla buluştu: 1-0.
15. dakikada Nazım Sangare'nin sağ kanattan yaptığı ortada ceza alanı içindeki Mevlüt Erdinç'in vuruşunda top yandan dışarı çıktı.
18. dakikada Antalyaspor beraberliği yakaladı. Sol kanattan Cissokho'nun yaptığı ortada ceza alanı içindeki Mevlüt Erdinç, Berkan Emir'e rağmen kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1.
33. dakikada ceza alanı içinde Deniz Kadah'ın kafa vuruşunda Cissokho'nun topa müdahalesinin ardından pozisyonu devam ettiren hakem Mete Kalkavan bir süre sonra VAR odasından gelen uyarıyla müsabakayı durdurdu. Daha sonra pozisyonu izleyen Mete Kalkavan, beyaz noktayı gösterdi. 35. dakikada penaltı atışını kullanan Deniz Kadah takımını bir kez daha öne geçirdi: 2-1.

DETAYLAR BİRAZDAN...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.