Gürcan Bilgiç: "cocu Sıradan Bile Olamadı"

Gürcan Bilgiç: "cocu Sıradan Bile Olamadı"
Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor'a kaybetmesinin ardından Cocu'ya bir eleştiri de Sabah Gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç'ten geldi. "F.Bahçe'de kötü başlayan Phillip Cocu ile yol yakınken bağlar koparılmalı mı? sorunu cevaplayan Gürcan Bilgiç'in tespitleri şu şekilde oldu; "YÜK.
Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor'a kaybetmesinin ardından Cocu'ya bir eleştiri de Sabah Gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç'ten geldi.

"F.Bahçe'de kötü başlayan Phillip Cocu ile yol yakınken bağlar koparılmalı mı? sorunu cevaplayan Gürcan Bilgiç'in tespitleri şu şekilde oldu;

"YÜKÜ TAŞIYAMAYACAK GİBİ"

"6. resmi maçını bitiren bir teknik adam olarak sorunları çözen değil, yeni sorunlar yaratan bir hoca oldu. Ne takımını ne de oynadığı rakiplerini analiz etmiş ya da yanlış etmiş. Cocu gelirken genç bir takımı geliştirip Fenerbahçe'yi daha ofansif ve keyifli futbol oynayan bir takım haline getirmesini bekledik. 6 resmi maç sonunda bu mesajların hiçbirini alamadık. Cocu, 'sıradan' bile olamadı. Yoksa sorun alınan mağlubiyetlerde değil, sorun; Fenerbahçe'nin ne oynadığının veya ne oynamak istediğinin belli olmamasında. Bir teknik adam bunu konuşarak değil göstererek izah eder. Bu noktada da tatmin olmadım. Fenerbahçe Başkanı, eğer Cocu ile devam edecekse bunun nedenini 'istikrar' kelimesine sarılmadan maddi gerekçelerle açıklamalı. Yoksa koyulan hedeflerin yükünü Cocu taşıyacak gibi gözükmüyor."



ÜÇ FORVETLE DÖRT ŞUT

Kayserispor karşısında oyununun ilerleyen dakikalarında üç forvete dönen Cocu'nun F.Bahçesi 4 isabetli şut atabildi.

Sarı lacivertlilerde Slimani maçı 2 isabetli şutla tamamlarken, Soldado 1 isabetli şut attı. Üçüncü forvet olarak düşünülen Frey ise kaleyi bulamadan maçı tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.