Güven Yalçın Için Burnley'den Transfer Teklifi!

Güven Yalçın Için Burnley'den Transfer Teklifi!
Beşiktaş'ın sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Güven Yalçın'a transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlı takımda forma şansı bulduğu maçlarda ortaya koyduğu performansla dikkat çeken 20 yaşındaki oyuncuya Avrupa'nın birçok takımının tali.
Beşiktaş'ın sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Güven Yalçın'a transfer teklifleri gelmeye devam ediyor.

Siyah-Beyazlı takımda forma şansı bulduğu maçlarda ortaya koyduğu performansla dikkat çeken 20 yaşındaki oyuncuya Avrupa'nın birçok takımının talip olduğu biliniyordu. Burnley menajeri Sean Dyche, yönetime Beşiktaş'ın genç yıldızının transfer edilmesi yönünde rapor sundu. İngiliz basını da Burnley kulübünün, sezon sonunda Siyah-beyazlı kulübe 5 milyon poundluk bir teklif sunacağını yazdı. Yönetim, Güven'i daha yüksek bir teklif gelmesi halinde satmayı düşünüyor.

E.FRANKFURT DA TAKİP EDİYOR

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Güven Yalçın'ın talipleri her geçen gün artıyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynaması beklenen Alman kulüplerinden Frankfurt'un Güven'i bir süredir yakın takibe aldığı ortaya çıktı. Yeni sezonda alternatifli bir kadro kurmak isteyen Frankfurt Teknik Direktörü Adi Hütter'in Güven'i çok beğendiği ve scout ekibine izlettirdiği gelen bilgiler arasında...



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.