Haciz Geriliminden Sonra Demet Akalın Ve Okan Kurt Boşandı

Haciz Geriliminden Sonra Demet Akalın Ve Okan Kurt Boşandı
Son dönemde haciz haberleri ile gündeme gelen ve zor günler geçiren Demet Akalın ve eşi Okan Kurt boşandı.

Son dönemde haciz haberleri ile gündeme gelen ve zor günler geçiren Demet Akalın ve eşi Okan Kurt boşandı. Çift boşanacakları adliyeye, ayrı ayrı geldi. Saat 16.00'da görülen dava için hazır bulunan Demet Akalın ve Okan Kurt'un keyifsiz olduğu ise gözlerden kaçmadı.

TEK CELSEDE BİTTİ

2012'de nikah masasına oturan Demet Akalın ve Okan Kurt, haciz haberlerinin ardından ani bir kararla boşanma yoluna gitti. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin davası Beykoz Adliyesi'nde görüldü. Tek celsede hukuki olarak 6 yıllık evliliklerini bitiren çiftin boşanma davası 10 dakika sürdü.

Demet Akalın adliyeye böyle geldi;

Demet Akalın'la 6,5 Yıllık Evliliklerini Bitiren Okan Kurt'tan İlk Açıklama: Boşanmayı İlk Ben Talep EtmedimDemet Akalın'la 6,5 Yıllık Evliliklerini Bitiren Okan Kurt'tan İlk Açıklama: Boşanmayı İlk Ben Talep Etmedim 10 Dakika Süren Boşanma Davası Sonrası Hira'nın Velayeti Demet Akalın'a Verildi10 Dakika Süren Boşanma Davası Sonrası Hira'nın Velayeti Demet Akalın'a Verildi Demet Akalın'ın Boşanma Kararı Alması Sonrası İbrahim Kutluay'dan Manidar SözlerDemet Akalın'ın Boşanma Kararı Alması Sonrası İbrahim Kutluay'dan Manidar Sözler Haciz Haberleri ile Zor Günler Geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt BoşanıyorHaciz Haberleri ile Zor Günler Geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt Boşanıyor Boşanma Kararı Alan Demet Akalın, Eşi Okan Kurt'u Sosyal Medya Hesaplarından SildiBoşanma Kararı Alan Demet Akalın, Eşi Okan Kurt'u Sosyal Medya Hesaplarından Sildi Demet Akalın'ın Eşi Okan Kurt Kimdir?Demet Akalın'ın Eşi Okan Kurt Kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.