Harun Tekin: "armanın Kıymetini Bileceğim!"

Harun Tekin: "armanın Kıymetini Bileceğim!"
Başarılı milli kaleci Harun Tekin, Fenerbahçe formasının ve armasının kıymetini bileceğini ve takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti.  Harun Tekin kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda b.

Başarılı milli kaleci Harun Tekin, Fenerbahçe formasının ve armasının kıymetini bileceğini ve takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti. 

Harun Tekin kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Harun Tekin: Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim

Öncelikle çok heyecanlı olduğunu ifade eden milli kaleci, "Heyecanlı ve gururluyum. Çünkü Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu formanın ve armanın kıymetini çok iyi bileceğim. Çok çalışacağım. Sahada elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Harun Tekin: Sorumluluklarımın bilincindeyim

Hedefleri ile ilgili de Harun Tekin, "Çok büyük bir kulübe geldim. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Çok iyi kaleciler var. Volkan ağabey ile aramız çok iyi, Berke'yi de tanıyorum. Uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Milli takımda da kaleyi almak istiyorum. Hedeflerim bunlar. Sahada olduğum sürece her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

Harun Tekin: Şampiyon olacağımıza inanıyorum

Taraftarlar içinse başarılı file bekçisi, "Burada çok büyük bir atmosfer ve çok büyük bir kitle var. Ben de çok heyecanlıyım. Çok başarılı olacağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

img.buzz-thumb.buzz-thumb-cell.buzz-thumb-cell>img.flickity-prev-next-button.flickity-prev-next-button:hover.flickity-prev-next-button .arrow.flickity-prev-next-button.previous.flickity-prev-next-button.next.social-buttons.social-buttons>.btn.social-buttons>.btn img.btn-facebook.btn-twitter.gallery-info.glr-title.glr-desc.glr-desc>p.glr-desc>h2.gallery-count.gallery-count>b.gallery-title.data-title,.data-desc.glr-key.gallery-content:hover .glr-key]]>

1 / 12
Fenerbahçe Harun Tekin ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı!


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.