Hdp'den Çok Konuşulacak İmamoğlu Ve Yavaş Açıklaması: Bilecekler Ki Kürt Oylarıyla Seçilmişlerdir

Hdp'den Çok Konuşulacak İmamoğlu Ve Yavaş Açıklaması: Bilecekler Ki Kürt Oylarıyla Seçilmişlerdir
Bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılan HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun seçilirse HDP oyları ile seçileceğini söyledi.

Bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılan HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun seçilirse HDP oyları ile seçileceğini söyledi. Temelli, "Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. HDP'lileri yok sayarak, Kürtleri yok sayarak, Ankaralıları yok sayarak siyaset yapamaz" dedi.

"KÜRTLERE RAĞMEN SİYASET YAPAMAYACAĞINI BİLECEKTİR"

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. HDP'lileri yok sayarak, Kürtleri yok sayarak, Ankaralıları yok sayarak siyaset yapamaz. O da işte bizim gücümüzdür. Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o kentte yaşayan 3 milyon Kürt'ün oyuyla seçilmiştir. Kürtlere rağmen siyaset yapamayacağını bilecektir. Yapmaya çabalarsa zaten siyaseten bir karşılığı olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.